X-Faktor: Rengetegen pályáznak Alee 12 milliós nyereményére

Naponta kap az X-Faktor győztese üzeneteket, amiben pénzt kérnek tőle.

2022. január 20., 09:38

Szerző:

A még csak 16 éves rapper, Alee lett a jubileumi X-Faktor győztese, nyereménye pedig havi 1 millió forint, melyet egy éven keresztül kap majd a számlájára, vagyis összesen 12 millió forinttal gazdagodik. Ahogyan a műsor alatt is kiderült, ez az összeg a lehető legjobb helyre kerül, mivel Alee nagyon nehéz körülmények között nőtt fel, családja súlyos anyagi gondokkal küzdött mindvégig. 

A Fókusz most felkereste a fiatal zenészt, arra voltak kíváncsiak, hogyan él most és mire költi nyereményét. A műsorban Alee elmondta, hogy elsőként egy hatvanezer forintos cipőt vásárolt magának, amire már nagyon régóta vágyott, és amire azóta is nagyon vigyáz. A riportból az is kiderült, hogy a győzelme óta Alee szinte naponta kap üzeneteket ismeretlenektől, akik különféle indokokkal próbálkoznak nála, hátha kapnak egy keveset a nyereményéből.

„Felkeresnek, hogy ‚én vagyok a hatodik unokaöcséd, és az a helyzet, hogy meg vagyok szorulva…’ Az első hónapokban nehéz vigyázni, ilyenkor jön az, hogy az életkörülményeidet nagyjából helyrehozod, főleg, ha a semmiből jössz. Költesz házra, igény szerint autóra, nekünk arra szükségünk lesz. Költesz magadra, arra, hogy olyan ruhában járj, amik hozzád illenek, amiket szeretnél, így tovább. Nyilvánvalóan anyagilag nem egy olcsó dolog az első pár hónapban”

– mesélte Alee.

 

Nem követte a műsort? Íme néhány fontos pillanat:

Egyemberként támadják ByeAlexet az X-Faktor kiesett versenyzői

Ilyen még nem volt: Puskás Peti sírva vonult ki az X-Faktor stúdiójából

X-Faktor: Tombolnak a nézők a mentorok döntései miatt

(Kiemelt kép: X-Faktor, RTL Sajtóklub)