Egyemberként támadják ByeAlexet az X-Faktor kiesett versenyzői

A mentor új válaszában lesértődősprimadonnázta a kiesőket.

2021. november 25., 13:32

Szerző:

Máskor az X-Faktor első kiesőit már a következő hétre elfelejti a közönség, de idén lassan ott tartunk, hogy többet szerepelnek a kiesettek, mint a továbbjutottak.

Köszönhető ez annak, hogy ByeAlex, az egyik mentor vitába keveredett a The Palace együttessel annak kapcsán, hogy a zsűritag azt mondta, hogy a rock'n'rollhoz vodka kell és nem kakaó – hogy ez miért sértő a zenekar számára, azt korábbi összefoglalónkban már megírtuk.

Nos, a vitába beszállt egy másik kieső is a szombati adásból, Imi Plaza, akiről provokatív fotói kapcsán írtunk korábban. Ő a TikTokon állt ki a The Palace mellett, akik egy olyan videót publikáltak, amin a zenekar egyik tagja kiköpi a kakaót ByeAlex kritikája hallatán.

„Én meg azt gondolom, hogy a rock'n'rollhoz majd pont ByeAlex mondja meg, mi kell. VICC. KÖPJED A TEJET, BÁLINT. Jól csinálod, tesó”

– áll ki X-faktoros riválisai mellett Imi Plaza. ByeAlex neki is válaszol, neki is gúnyos hangnemben, viccet csinálva az énekes nevéből.

„Igaz. Sokkal inkább Imi Plazma fogja megmondani. Srácok. Tudjátok, miért nem lesz belőletek soha színpadi ember? Mert sértődős primadonnák vagytok”

– válaszol ByeAlex, amint az alábbi Facebook-posztjából is kiderül.

ByeAlex aztán egy másik posztban is reagál a történtekre szintén a Facebookon, ezt írva:

„ez egyre viccesebb. Legközelebb Martinit mondok majd vodka helyett, azért az mégse olyan súlyos, és még a George Clooney is reklámozta.”

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)