Cher nincs jól, aggasztó üzenetet posztolt

Cher azt mondja, élete 75 évében még sosem volt ennyire rosszul.

2022. március 13., 08:46

Szerző:

Bár Cher az Instagramon is fent van, a legendás énekes-színésznő arról a legismertebb, hogy a Twitteren igen aktív. Az elmúlt hetekben azonban önmagához képest keveset posztolt, majd egy igen aggasztó üzenettel tért vissza.

„Bocs, hogy eltűntem. Személyes gondjaim vannak az utóbbi időben”

– írta először, amire megkérdezték tőle, hogy ugye azért jól van-e. Erre azonban Cher még aggasztóbb választ adott, az őrá jellemző egyéni stílusban, írásmóddal és emojihasználattal.

„Hát figyelj... nem. Mindannyian sírunk, de néha másfajta könnyeket hullajtunk. Fájdalmas könnyeket. Átcsap a fejünkön a hullám, elérjük a határt... és aztán kénytelenek vagyunk kitolni a határokat. Én kb. időszámításunk előtt születtem, és ezek az évek a legrosszabbak, amiket valaha láttam,... Ehhez még hozzájön a család, és meg is van a katasztrófatorta receptje”

– vallja be Cher. Ezek szerint egyrészt a világ problémái aggasztják, de családi problémák is gyötrik. A szórakoztatóipar legnagyobb túlélőnője máskor is szokott politikai témákról írni, ezúttal az orosz-ukrán háborúról posztol a legtöbbet, de hogy ezen kívül milyen probléma gyötri még, azt nem hajlandó elárulni. Pedig sokan kérdezték, amint az a legfrissebb, egy trágár rövidítést is tartalmazó, felháborodott üzenetéből kiderül.

„Oké, a múltkor azt mondtam, hogy bocs, hogy eltűntem, személyes problémáim vannak. És akkor most meg kéne magyaráznom ezt a lapoknak? WTF a bajunk? Kötelező mindig tökéletesnek lennem? Csak a COVID, félelem Trump szerelmétől, Putyintól, tőke, a tévében háború/emberek halálának látványa, édesanyám nehéz napokat él meg, stb. Qvannyukat”

– fakadt ki Cher a Twitteren, és bár azt mondja, nem hajlandó megindokolni, úgy tűnik, egy indokot mégis megjelölt a világ helyzetén túl. Cher édesanyja, Georgia Holt ugyanis 95 éves, korábban szintén énekesnőként, illetve modellként dolgozott, hatszor ment férjhez és vált el, még 2013-ban is jelent meg albuma. A fenti üzenet szerint ő nincsen most jól, Cher az édesanyjáért is aggódik.

Cher édesanyjánál mindössze másfél hónappal idősebb...

...II. Erzsébet királynő, aki tavaly hozta először szóba saját halandóságát

Egyre biztosabb, hogy II. Erzsébet már sosem fog visszatérni a Buckingham-palotába

II. Erzsébet először mondta el, mit gondol arról, hogy Kamilla hercegnéből egyszer királyné lehet

(Kiemelt kép: Cher Instagramja)