Csuti durván kigyúrta magát, odavannak félmeztelen képéért a követők

Csuti az Instagramjára töltött fel egy félmeztelen fotót.

2022. március 22., 12:50

Szerző:

Szabó András Csuti a Kulcsár Edinával való szakítása után a mozgásba, az edzésbe menekült, hogy jobban érezze magát lelkileg és testileg egyaránt. Ez olyannyira jól sikerült, hogy rövid idő alatt látványosan kigyúrta magát. Az üzletember, amióta véget ért a kapcsolata Kulcsár Edinával, ha nem a gyermekeivel, vagy munkával tölti az idejét, azon dolgozik, hogy fejlessze magát, legyen szó a testéről vagy az elméjéről. Elmondása szerint nyelvtudását is fejleszteni szeretné, emellett pedig igyekszik egészségesebben étkezni és élni, valamint rendszeresen sportolni. 

Csuti korábban már azt is elmondta, hogy nyitott lenne a randizásra vagy akár egy új kapcsolatra. Ennek ékes tanúbizonysága az a fotó, amit legutóbb osztott meg magáról az Instagram-oldalalán. A fekete-fehér képen hátulról, félmeztelenül szerepel, szemben egy tükörrel, így nem csak a kidolgozott hátizmai, de a mellizmai és kockás hasa is jól látszódik, nem beszélve a tetoválásairól.

„Olyanok az emberek, mint a tükrök! Ott láthatod magad a szemükben. Ha a tükör jó és sima, a valódi önmagad látod, de ha a tükör törött vagy karcos, torz lesz a tükörkép is és elkezded azt hinni, hogy te az a torz tükörkép vagy.”

– mellékelte a fotó mellé a motiváló szöveget az üzletember, akit ezután elárasztottak a követői pozitív kommentekkel, bókokkal.

„Hihetetlen, hogy arra a csövesre cserélt az Edina!” 
„Nagyon jó pasi vagy, bolond volt Edina, hogy hagyott elmenni!”
„Ez után a kép után az énekes bácsi a nyomodba se érhet. Jó kép, ha jó csajt fogsz ki, minden rendben lesz, szorítok!!!”

– írták a rajongók, akik amellett, hogy kedvencüket dicsérő szavakkal árasztották el, sem Kulcsár Edinát, sem pedig új párját, a rapper G.w.M-et nem kímélték a hozzászólásaikban.

Ők is meztelenkedtek:

Kasza Tibi félmeztelen fotót posztolt, rá sem lehet ismerni

Britney Spears meztelen fenekéről posztolt

Horváth Éva teljesen meztelen fotót posztolt magáról

(Kiemelt kép: Szabó András Csuti Facebook-oldala)