Csuti vallomása: már nem szerelmes Kulcsár Edinába - Azt is elárulta, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra

Csuti őszintén vallott arról, hogyan érzi magát néhány hónappal a szakítás után.

2022. március 24., 07:12

Szerző:

Szabó András Csuti azt gondolta, hogy jóval több időbe fog telni, mire kiheveri a Kulcsár Edinával való szakítását. A két sztár idén januárban jelentette be, hogy vége a házasságuknak. Nem sokkal később kiderült, hogy a modell már a rapper G.w.M oldalán keresi a boldogságot, ami nyilvánvalóan megviselte volt párját. Most néhány hónappal később Csuti őszintén vallott arról, mit érez Kulcsár Edina iránt, valamint azt is elárulta, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra.

„Minden ember máshogy dolgozza fel a tragédiákat. Én rengeteg időt töltöttem magammal kettesben. Próbáltam befelé koncentrálva gyógyulni, és befelé koncentrálni. Sokkal jobban vagyok, mint azt két hónappal ezelőtt remélni mertem”

- nyilatkozta Csuti a Story Magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki.

Csuti a lapnak azt is elárulta, hogy már nem szerelmes gyermekei édesanyjába, Kulcsár Edinába és akár egy új kapcsolatra is nyitott lenne a jövőben. 

Mint megírtuk, a válófélben lévő édesapa rendesen kigyúrta magát az elmúlt hónapokban, a képei alá csak úgy özönlenek a lájkok és a kommentek. Az üzletember, amióta véget ért a kapcsolata Kulcsár Edinával, ha nem a gyermekeivel, vagy munkával tölti az idejét, azon dolgozik, hogy fejlessze magát, legyen szó a testéről vagy az elméjéről. Elmondása szerint nyelvtudását is fejleszteni szeretné, emellett pedig igyekszik egészségesebben étkezni és élni, valamint rendszeresen sportolni. 

Még több Kulcsár Edina és Csuti

Meglepő, Csuti mennyit találkozik Kulcsár Edina új párjával

Csuti elárulta, korábban ő mutatta be egymásnak Kulcsár Edinát és új szerelmét

Íme, Kulcsár Edina milyen párkapcsolati tanácsot adott házasoknak

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)