Árpa Attila elárulta, miért reménykedik abban, hogy nem most találja meg őt a nagy Ő

Árpa Attila szeretne szerelmet és szenvedélyt, de nem most.

2023. január 18., 12:04

Szerző:

Friss interjút közöl Árpa Attilával a Hot! magazin ma megjelent száma. Amint a címlapon is olvasható, Árpa Attila az érzelmi életéről beszélt az újságnak, elárulta például, hogy eddig összesen négyszer volt szerelmes az életben.

A színész-producert tavaly ősszel A Nagy Ő című társkereső reality címszereplőjeként láthattuk a TV2-n, és bár Árpa Attila a show-ban kiválasztott magának egy nőt, a győzelemből mégsem lett párkapcsolat. A friss interjúból úgy tűnik, hogy erre kezdettől nem volt túl sok esély, mert az 51 éves médiaszemélyiség életében most nincs itt az ideje egy szerelemnek:

„amikor nem dolgozom, és hétvége van, akkor a lányommal töltöm a szabadidőmet, ezen felül van egy idős anyukám, akivel szintén foglalkozni kell, mert tavaly sztrókja volt, és idén sincs a topon egészségügyileg, úgyhogy nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy ismerkedjek, mivel a prioritásaimnak csak a végére tudna kerülni a kisasszony.”

Árpa Attila arról is beszél, hogy a való életben jóval impulzívabb annál, mint amilyennek a realityben tűnhetett. Az alábbi nyilatkozatából pedig egyértelmű, hogy a színész-producer kifejezetten reménykedik abban, hogy nem most találja meg őt a szerelem:

„eddigi életem folyamán négyszer voltam szerelmes, és továbbra is hiszek benne, hogy egyszer eljön számomra a nagy Ő. Persze, most inkább abban reménykedem, hogy ez a hölgy még várat magára, mert akibe azonnal és őrülten beleszeretek, az teljesen elveszi az eszemet, és arra most épp nagy szükségem van.”

Mármint hogy nem az őrült beleszeretésre van most éppen nagy szüksége, hanem az eszére.

Árpa Attila jelenleg egyébként Mumbaiban forgat, innen jelentkezik be időnként az Instagramon. A németországi születésű, magyar színész egy francia férfit alakít egy indiai filmben.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)