Árpa Attila: Apámtól loptam el a kocsit, hogy egy idősebb nőhöz szökhessek

Árpa Attila több csajozós sztorit is elmesélt: őrültségeit annak idején nem koronázta siker.

2022. június 13., 15:28

Szerző:

Árpa Attila a hétvégén célzott rá, hogy annak idején milyen őrültségekre volt képes a nőkért, hát most a Bors felszólította, hogy mondjon egy példát. Hát mondott is: az USA-ban 16 évesen letette a jogosítványt, ami Európában ugyan nem volt érvényes, de azért itt is megpróbálkozott a vezetéssel. Németországban éltek ekkor, és 16 évese elvitte édesapja autóját, hogy 18-20 éves nőket próbáljon meghódítani. Pedig tudhatta volna, hogy nem fog összejönni, mert Amerikában sem voltak sikeresek ezirányú törekvései.

„Három havi pénzemen, amit a megélhetésre kaptam, mint cserediák, vettem egy használt Cadillac Eldorádót, és azzal indultam egy lány után. Gyönyörű út volt, a tengerparton autókáztam, aztán mikor odaértem a nőhöz kiderült, hogy neki már van barátja. A csalódásomat csak tetézte, hogy a Cadillac lerobbant alattam, ott kellett hagyni az út szélén. Mint egy vert sereg, vonattal mehettem haza”

– meséli Árpa Attila. Csajozási történetei már csak azért is érdekesek ők, mert nemsokára feltűnik majd A nagy Ő című párkereső reality új évadának címszereplőjeként a TV2-n.

Árpa Attila és a nők

Árpa Attila: Soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte

Párként viselkedtek, de Árpa Attila és barátnője már hónapokkal ezelőtt szakíthattak

Árpa Attila elmondta, miért nem mutatkozik soha a barátnőjével együtt

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)