Árpa Attila megdöbbentő dolgokat árult el a házasságáról: Egyéjszakás kalandnak indult

Árpa Attila és Tomán Szabina több, mint 10 évig voltak házasok.

2022. november 30., 10:52

Szerző:

Árpa Attila a címszereplője A Nagy Ő című társkereső reality jelenleg futó évadának. Ebből az alkalomból a Bors című lap hosszabb interjút készített az 51 éves színész-rendezővel, és a beszélgetésben szóba kerül, hogy nem furcsa-e, hogy Árpa Attila még mindig kapcsolatban van volt párjával, Tomán Szabinával, ráadásul az ő cége által készített ételeket is fogyasztja a forgatás közben.

Az aktuális Nagy Ő válasza erre a következő:

„szerintem nem olyan furcsa ez, a műsorban több alkalommal is beszéltem róla, hiszen része a múltamnak és mint a gyermekem anyja, a jelenemnek is. Jó viszonyban vagyunk. Illetve eddig voltunk, ugyanis hamarosan megjelenik egy könyve, majd kiderül, hogy utána is jóban maradunk-e…”

Árpa Attila arról is beszél az interjúban, hogy hogyan ismerkedtek össze annak idején Tomán Szabinával, akivel végül 2005-től 2016-ig voltak házasok. Mint mondja, egyéjszakás kalandnak indult a dolog, mégis tartós kapcsolat lett belőle:

„amikor megláttam, valóban nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz, és szerintem ezzel ő is így volt. Egyébként nem hiszek a társkeresőkben, sajnos csak rossz tapasztalataim vannak róla. Hogy a szereplést komolyan gondoltam-e vagy sem? Reménnyel telve indultam neki. Az pedig, hogy megtalálom-e a szerelmet, a műsorból kiderül.”

Hát a jelenlegi állás szerint a szerelmet ha nem is találta meg, csókolózás már volt bőségesen.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)