Nagy Ő Bea olyat tett, ami Árpa Attilának már nem fér bele: Szexmunkából élt

Bea egy hatalmas titkot árult el A Nagy Ő-ben Árpa Attilának. Nem kellett volna.

2022. november 30., 07:34

Szerző:

Kedd este folytatódott A Nagy Ő című társkereső reality a TV2-n, méghozzá egy olyan epizóddal, amelyben Árpa Attila megdöbbentő titkokat tud meg egyik potenciális partnerétől, Beától, aki már előre beharangozta, hogy ez a pont egyszer elérkezik majd.

A jelenetet három részre osztva publikálta a csatorna, ezek közül az elsőben Bea azt meséli el, hogy 17 évesen szerelmes lett, és egyszerre tudta meg, hogy teherbe esett, és hogy szerelmének viszonya van valaki mással. Ezután elvesztette a babáját.

„Kikészültem, majd egy hét múlva kiderült, hogy kisbabát várok, és közölte velem, hogy nem szeretné tőlem ezt a kisbabát. Ott hagyott engem egyedül, ezután pár órával annyira rosszul lettem, hogy elment a baba...”

– vallja be Bea az alábbi videóban.

Egy teljesen másmilyen jellegű titkot is elárult Bea ezek után, hozzátéve, hogy az igazán nehéz része csak most jön. Bea elmondja, hogy egy barátnője ajánlott a figyelmébe egy pénzkereseti lehetőséget, amikor szüksége volt a pénzre, így képeket és videókat töltött fel magáról a netre. Árpa Attila ezekkel a felvételekkel kapcsolatban a következő kérdést tette fel:

„létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik az, hogy egy férfival közösülsz és ez hozzáférhető a nyilvánosság által?”

Bea erre végül igennel felel, hozzátéve, hogy titkon reménykedett benne, hogy Árpa Attila meg fogja érteni és nem fogja elítélni emiatt.

Nos, a harmadik videóból az derül ki, hogy Árpa Attila nem ebben a műsorban fog küzdeni a szexmunkát övező stigma ellen, mert amikor meghallja, hogy Bea szexvideókat tett fel magáról a netre, elmegy „összeszedni a gondolatait” (és/azaz beszélni a műsor producereivel), majd a következőket mondja:

„ki kell mondanom sajnos azt, hogy a jelenlegi, akit keresek... nem fér bele nekem ez sajnos. Te nem maradhatsz. [...] Van egy elég éles vonal. A művészet az elfogadható, de az a része, ha kifejezetten a világhálón közösül valakivel – nem mondom magam konzervatívnak, de ez nekem nem fér bele. [...] Az én páromnak nem lehet ilyen múltja és ilyen foglalkozása. Ez nálam sajnos teljesen kizárt.”

Árpa Attila ezzel az indokkal hazaküldte Beát, aki erre elsírta magát: ő hitt abban, hogy megvalósulhat az álma, és az övé lehet A Nagy Ő. Íme a szomorú jelenet.

(Kiemelt kép: TV2/A Nagy Ő)