Árpa Attila bevallja, hogy fordult a kocka: A karma igazi szemétláda!

Árpa Attila azt is elismerte, hogy A Nagy Ő kapott negatív visszajelzéseket is.

2023. január 12., 08:14

Szerző:

Árpa Attila a napokban jelentette be, hogy Mumbaiban forgat, innen nyilatkozott most a Bors című lapnak. A színész-producert tavaly a TV2-n A Nagy Ő című reality főszereplőjeként is láthattuk, és Árpa Attila visszatekintett az adásra az interjúban. A következőket mondta:

„a #metoo korában egy ilyen műsort indítani elég bátor dolog. Negatív visszhanggal indult, de mára szerintem már nagyon sokan látják, hogy ez egyáltalán nem a jelenlegi mozgalmak és egyenlőségkövetelésnek ellen ment, hanem talán még segítette is azokat. Nemcsak a női és férfi egyenlőségről beszélek, hanem arról is, hogy igyekeztem a műsoron belül az összes hölggyel szinte ugyanúgy bánni.”

Beszél arról is az interjúban, hogy bár szeretne egy párt, egyszerűen nincs ideje a társkeresésre. Így aztán nem is igazán jár nyitott szemmel a világban:

„ha most lépne be a nagy szerelem az életembe, nem venném észre. Lehet, hogy már meg is érkezett, csak nem tudok róla. Repülőutakon sem ismerkedem, viszonylag antiszociális vagyok. [...] Sokszor azt érzem nőkön, akik mégiscsak megkísérlik az ismerkedést, mintha egyfajta trófeaként tekintenének rám. Ez fordítva szokott lenni, régen én gyűjtöttem a trófeákat. A karma igazi szemétláda!”

Hát így hökken meg azon Árpa Attila, amikor a nők úgy állnak hozzá, ahogy ő szokott állni a nőkhöz.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)