VV Bibi bejelentette: úgy gondolja, teherbe eshetett a villában

VV Bibi az is elmondta, ki ejthette őt teherbe, miközben VV Barna elmondta, a fiúknak dicsőség a szex, a lányoknak szégyen.

2022. december 9., 10:55

Szerző:

Van még hova fokozni a botrányokat: VV Bibi meghökkentő bejelentését tartalmazza a Való Világ Powered by Big Brother következő részének előzetese.

Itt a lényeg, VV Bibi ezt mondja az alábbi videóban:

„lehet, hogy terhes vagyok. Lamintól.”

Erre VV Kriszti reakcióját látjuk, akinek persze tátva marad a szája a sokkoló hírtől.

A hír azért sokkoló, mert eddig úgy volt, hogy VV Bibi és VV Lamin ugyan összefeküdtek, de csak csókolóztak, szóval VV Kriszti reakciója ebből a szempontból teljesen jogos.

Másrészt viszont egyáltalán nem biztos, hogy készpénznek kell venni a bejelentést, hiszen a Való Világ 11 villájában az új feladat az, hogy a játékosok párosával egy-egy kisbaba érkezését játsszák el. A lányoknak terhességükre tekintettel tilos az alkoholfogyasztás és a dohányzás, sőt, babaváróbulik is lesznek.

A gyerekvállalással kapcsolatban egyébként igen mély gondolatai vannak a lakóknak, és VV Kriszti itt újra megdöbbenhet: VV Barna szerint normális, hogy amit ő csinálnak a lányokkal (a szex), az számára dicsőség, a lányok számára pedig szégyen. Ha lánya lenne, nem bírná elviselni, ha a lány összejönne olyan férfiakkal, mint ő, viszont ha fia lenne, nagyon büszkék lenne arra, ha gyermeke gyakran váltogatná a szexpartnereit.

„Az én kislányom ne szexeljen soha senkivel. [...] Olyan büszke lennék rá, ha [a fiam] 30 nőt hazahozna 18 éves kora előtt, hogy...! Mert hogyha én ezt a mondatot én kimondom, akkor engem holnap kiszavaznak, de kimondom: a Jóisten teremtett két nemet, ahol az egyik gyengébb, mint a másik. Én az erősebb nemet akarom”

– mondja VV Barna, megerősítve, hogy nem akarja, hogy lánya legyen. Ha ezentúl öntől valaki azt kérdezi, hogy mi az a toxic masculinity, azaz mérgező férfiasság, egyszerűen mutassa meg az illetőnek az alábbi videót!

Ebben a játékban mindenesetre VV Bibi párja nem VV Lamin, hanem VV Sajti, hiszen VV Lamin volt az első kieső egy hét játék után. A játék során a párok össze vannak láncolva.

(Kiemelt kép: a Való Világ hivatalos Instagramja)