Máris megvan a Való Világ 11 első kiesője: őt bírták a legkevésbé a nézők

Egy hete megy még csak a Való Világ 11, de az egyik játékost máris hazaküldték.

2022. november 28., 10:30

Szerző:

Nádai Anikónak volt egy sokkoló bejelentése szombat este a Való Világ 11 adásában: a nézők szavazatai alapján egy hét után távoznia kellett az egyik játékosnak. Íme a bejelentés, amiből az is kiderül, hogy a játékosok többsége úgy érezte, hogy akár őrá is eshetett volna a nézők választása.

VV Lamin minden bizonnyal azzal vívta ki a nézők ellenszenvét, hogy egyrészt folyton megszegte a szabályokat, másrészt sokkoló stílusban volt rendszeresen agresszív-konfrontatív a villában töltött egy hét alatt. Ő maga úgy gondolja az alábbi miniinterjú szerint, hogy az lehetett a gond, hogy túl sokat ivott az első napokban, illetve bevallja azt is, hogy túl sok veszekedése volt.

VV Lamin úgy érzi, hogy azért két barátot sikerült szereznie a villában, és az Instagramját megfigyelve azt is el lehet mondani róla, hogy az RTL Kettő műsorában töltött egy hétnek köszönhetően 278 követő jött össze neki a közösségi médiában.

VV Bibi mindenesetre nagyon rosszul fogadta VV Lamin kiesésének a hírét: a Házasodna a gazdából is ismert realityszereplő könnyekben tört ki a bejelentés hallatán. Azt mondja, azért keseredett el, mert az egy hét alatt annyit küzdött, hogy jó legyen a kapcsolatuk VV Laminnal, és most a sok erőfeszítés hiába volt.

A fenti videóból egyébként kiderül az is, hogy az első párbajon VV Melina lesz az egyik kiesésre jelölt.

(Kiemelt kép: a Való Világ hivatalos Instagramja)