VV Reni bevallotta, hogy hány pasival volt életében, hatalmas ordibálás lett belőle

De nem csak VV Reni vallomásából lett ordibálás, hanem abból is, hogy VV Bibi megvonta a szexet VV Lamintól.

2022. november 23., 09:07

Szerző:

Folytatódik a Való Világ, méghozzá két újabb játékossal és két sokkoló színvonalú veszekedéssel: mindkét vitát VV Lamin robbantotta ki, de az egyikben VV Reni, a másikban VV Bibi volt az apropó.

Az alábbi videó egy olyan jelenetet tartalmaz, amiben VV Lamin megkérdezi VV Renitől, hogy hány férfival volt már életében. A kérdés olyan szempontból jogos, hogy a 27 éves, hartai pincérnő rögtön első este szexelt egyet a villában VV Barnával, mindenesetre a válasz először egy 15-ös szám volt. Ezt rögtön kétségbe vonták a többiek, erre VV Reni bevallotta, hogy igazából 35 férfival szexelt már életében. Erre VV Lamin gyakorlatilag csak trágárságokból álló kirohanásban elmondja, hogy utálja azokat, akik hazudnak, majd amikor VV Ákos védelmébe veszi VV Renit, vele is ordibál egy kört.

Az alábbi jelenetben szintén először egy nővel kerül összetűzésbe VV Lamin, de aztán egy férfival ordibálja végig a videó jó részét. A kiindulószituáció az, hogy a Házasodna a gazdából is ismert VV Bibi nem hajlandó kézzel kielégíteni a paplan alatt a játékostársát, még olyan romantikusan hangzó invitálásra sem, mint hogy

„verd már ki nekem lécci”.

De hiába a kérlelés, VV Bibi megmakacsolja magát, amire a közelben öltözködő VV Sajti megjegyzi, hogy szerint VV Lamin egy „mamusz”, hogy így könyörög egy nőnek. Ezek után jön megint az ordibálás, hogy VV Sajti miért szól bele olyasmibe, ami csak az ő kettejük dolga. Később VV Ákos a zuhany alatt mondja el VV Sajtinak, hogy nem gondolta volna, hogy VV Bibi „ilyen könnyűvérű”, amit aztán a többiek meghallanak, és ebből is lesz egy sor ordibálás-káromkodás.

A frissen érkezett két játékos egyébként VV Henrik és VV Piros. Az előbbi 23 éves és semmit nem csinál: nincs se munkája, se szakmája, se pénze. Az utóbbi 27 éves és HR-esként dolgozik Debrecenben, valamint emellé népszerű tiktoker, van ugyanis otthon egy csomó kígyója, és háziállatairól posztol videókat.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)

 

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.