Már a Farm VIP első adásában szexeltek a játékosok

Erősen indított a Farm VIP.

2021. november 23., 10:05

Szerző:

Hétfőn kezdődött a TV2 celebrealityje, a Farm VIP második évada Demcsák Zsuzsával és Gáspár Zsoltival. A hírességek néhány hétre egy tanyára költöznek, ahol egymással, a feladatokkal és a körülményekkel is meg kell küzdeniük. Ez utóbbival Jollynak és párjának láthatóan nem volt baja!

A Farm VIP neve erősen arra utal, hogy itt exkluzív hírességek versenyeznek majd egymással, ennek ellenére elég gyengének mondható az idei sztárfelhozatal. Egy-két húzónév azért akad, mint például Oláh Gergő, Erdélyi Mónika vagy Schmuck Andor. De még így is sikerült erősen indítania a műsornak, ugyanis a mulatós sztár Jolly és barátnője rögtön első éjszaka felavatták az ágyukat. Mert hogy az új évad sajátossága, hogy mindkét csapatba került egy-egy celebpáros is.

„Mindenképpen pihenni szeretnénk, de aztán, hogy mi fog történni az éjszaka további pillanatában, azt nem lehet tudni. Mi egyébként szeretünk romantikázni, nyilván most nem az a környezet, de mi, hogy ha együtt vagyunk, akkor mindenre képesek vagyunk és alkalmazkodunk a helyzethez, a környezethez, és ennél csak jobban szeretjük egymást. És hát az unokáknak lesz mit mesélni!”

– vetítette előre Jolly kedvese, Szuperák Barbara. Bár sokat nem kell majd mesélniük az unokáknak, mert ők is visszanézhetik majd a TV2 Play felületén a meghitt légyottjukat.

A brutális ágynyikorgás amúgy többeket zavart, főleg, hogy egy szobában alszanak a csapatok. Schmuck Andor például nem is tudott elaludni, így paplanjával a kertbe vonult éjszakára.

(Kiemelt kép: TV2 Sajtószoba)