Még be se költöztek a villába, de már megvolt az első beszólás a Való Világ 11-ben

A Való Világ 11 beköltözőshow-jában a Házasodna a gazdából ismert VV Bibi máris ledobta az első bombát.

2022. november 21., 09:42

Szerző:

Vasárnap, azaz tegnap este kezdődött meg a Való Világ Powered by Big Brother nevű valóságshow 11. évada az RTL II-n. Az első adásban 8 játékos költözött be a villába, köztük VV Bibi, akit egy másik RTL-es realityből már lehet ismerni: a Házasodna a gazda legutóbbi évadában szerepelt, szintén az RTL-nél.

Nos, még a beköltözésnél sem tartott az adás, Nádai Anikó és Puskás-Dallos Peti éppen közösen interjúvolt 4 beköltözőt, amikor VV Bibi azt a kérdést kapta, hogy szimpatikus-e neki egyik újdonsült játékostársa, a szőke-dekoratív VV Lissza.

„Nem...”

– kezdte meg a választ VV Bibi, és innentől kezdve jó ideig nem is hagyták neki, hogy befejezze a mondatot. De aztán csak elmondta, hogy mi a probléma:

„nekem a szőke hajúak sosem szimpatikusak, de meglátjuk”.

Az egész jelenetet a következő videóban lehet megnézni.

Ezek után aztán beköltöztek mindnyájan együtt a villába, ahol könnyen lehet, hogy ők hónapokig fognak együtt lakni, hacsak idejekorán valamelyiküket ki nem szavazza a közönség. A beköltözés pillanatait az alábbi felvétel örökíti meg.

Aki a színfalak mögé is be szeretne pillantani, annak a műsor Instagramját ajánljuk. Az alábbi felvételen VV Melina és VV Sajti láthatóak.

(Kiemelt kép: a Való Világ Powered by Big Brother hivatalos Instagramja)