Zsolt gazda menyasszonyra talált, csak nem a realityben

Zsolt gazda a Házasodna a gazda című műsorból tényleg házasodni fog.

2022. szeptember 29., 08:50

Szerző:

Nagy hírt tartalmaz a Story magazin friss száma: Zsolt gazda valóban megtalálta a menyasszonyát! Zsolt gazda természetesen a Házasodna a gazda című randizós realityből ismert az RTL Klubról, de a fiatalember, bár csókolózás azért volt, a műsor felvétele során végül mégsem járt sikerrel. Később viszont...

A mezőgazdász vőlegény teljes neve Kövesdy Zsolt, és a fiatalember a következőket nyilatkozta:

„a műsornak köszönhetően keresett egy hölgy, és elkezdtünk ismerkedni, augusztusban aztán már valóban komolyra fordult a kapcsolatunk ezzel a bizonyos hölggyel. Megkértem a kezét, és igent mondott. Úgyhogy kezdhetjük tervezni az esküvőt. Olyan jogi területen dolgozik, ami miatt nem mutathatom meg a nyilvánosságnak, de ezt nem is nagyon bánom. Annyira gyönyörű, hogy jobb, ha más férfiak nem is látják, mert a végén még le akarnák csapni a kezemről!”

Zsolt gazda a Házasodna a gazda adásait már új párjával együtt nézte végig, ami a hölgy számára nem volt éppen mindig kellemes élmény:

„mi tagadás, egy-két felvétel rosszul esett neki. Különösen a randevúk, a csókjelenetek, de szerencsére mindent meg tudunk beszélni, így ezeken is felül tudtunk kerekedni.”

Az alábbi képen tehát Zsolt gazda nem a menyasszonyával látható.

(Kiemelt kép: a Házasodna a gazda Instagramja)