Aurelio lefogyott a börtönben, elárulta kislánya nevét és azt, hogy mivel cukkolják rabtársai

Aurelio azt RTL kamerái előtt nyilatkozott, a munkájáról is újdonságokat tudtunk meg.

2022. november 9., 09:43

Szerző:

Caversaccio Aurelio Onorato annak idején 119 napot töltött a Való Világban, most már ennek a kétszeresét is eltöltötte már a börtönben, a 270. napnál tartott, amikor az alábbi interjút adta az RTL-nek, illetve a Fókusz című műsornak.

„nagyon ritka az, aki semlegesen áll hozzám, azt olyan 10-20%-nak mondanám. De a többi 40-40 az olyan, hogy látszik hogy szimpatizál velem, és kedvel, és próbál velem beszélgetni, de van a másik oldal is. »Na, mi van sírós, na, itt nem fogsz sírni, ez a való világ.« Az »ez a való világ« egy favorit mondat.”

Aurelio 9 hónap alatt 13 kilót fogyott, és az a munkája, hogy csontvázakat állít össze rabtársaival együtt, amiket a világ minden részén használnak oktatási célokra. (Eddig csak annyit lehetett tudni a dologról, hogy oktatási szemléltető eszközökről van szó.) Az egykori realityszereplő azt mondja, emellett szívesen tanítaná németre rabtársait. Hogy a nyelvoktatásnak mi a gátja, azt az riport nem részletezi.

A kislányáról azt árulja el, hogy áprilisban született és Sofiának hívják. Hozzáteszi, hogy nehéz feldolgozni, hogy két hónapja már a börtönben volt, amikor megtudta, hogy gyermeke született. Sofiáról eddig még csak fotókat látott, de a képek alapján úgy találja, hogy a kislány az édesapjára hasonlít. A következőképpen lett biztos az apaság:

„édesanyámtól vettek DNS-t, és azonos volt a DNS. Én ezt megtudtam, és majdnem dobtam egy hátast. Persze örültem is, szívből örültem, de nem számítottam rá – az ember azért erre felkészül, gondolom, van azért egy terhességi 9 hónap is.”

Aureliónak nagyon hiányzik a szabadsága, és elhatározta, hogy ha egyszer innen kikerül, többet soha nem fog börtönbe kerülni. Először 2023 májusában kérvényezheti majd jó magaviseletre hivatkozva a feltételes szabadon bocsátást. Ha a kérelmének helyt adnak, akkor el kell kezdenie a drogügyek miatt korábban kiszabott 1 év 2 hónapos börtönbüntetésének letöltését. Ha ezalatt is minden jól megy, akkor legkorábban esetleg jövő év karácsonyára lehet otthon. Nézze meg a teljes interjút!

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)