Aurelio apa lett a börtönben: Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet

Egy bajai nő állt elő azzal, hogy Aurelio teherbe ejtette, és a médiaszemélyiség elismerte az apaságot.

2022. szeptember 20., 11:17

Szerző:

Február közepén kezdte meg Aurelio Caversaccio három és fél éves börtönbüntetést. Az egykori valóságshow-győztesről nemrég derült ki, hogy lehet, hogy van egy nyolc hónapos kisfia, a teljes sztorit ide kattintva tudja elolvasni. A nő nem a fogvatartott legutóbbi barátnője, Edit, hanem egy korábbi ismeretség. Így beszél róla a Való Világ szereplője a börtönben a TV2-nek, a Tények Plusznak adott friss interjúban:

„nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja. [...] Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első, sem az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket. Viszont a hírek ellenére én teljes mértékben mindenhogyan támogatni, meg mind anyagilag, mind érzelmileg annak a gyereknek én az apja akarok lenni.”

Aurelio, a nagy focidrukker egyébként említi, hogy nem könnyű számára az élet az intézményben. Nagyon megviseli, hogy egyenruhát kell viselnie a börtönben, de nem csak ez okoz számára problémát:

„nagyon nehéz, hogy őszinte legyek, hogy nincsen sportcsatorna”.

Aurelio arról is beszél, hogy egy hozzátartozója rosszulléte miatt vonult be a kijelölt intézmény helyett a kecskeméti börtönbe. Azt mondja, az első napok voltak a legrosszabbak:

„az első napom borzasztó volt. [...] Nem rettegés foka, de valami hasonló: nem tudom, mi vár rám, nem tudom, hova fogok kerülni, nem tudom, milyen zárkatársaim lesznek, nem tudom, hányan leszünk, nem tudom, mikor fogok tudni hazatelefonálni... Nagyon kész voltam.”

Aurelio azt is említi, hogy ezután viszonylag sokat költözött, amíg megtalálta a számára megfelelő zárkát, most egy fiatal sráccal és egy nála valamivel idősebb férfival van egy zárkában. A sok sírásról híres realityszereplő azt mondja, bent a börtönben csak egyszer vagy kétszer sírt, de azt sem látta senki.

„Itt nem nagyon pálya a sírás”

– mutat rá Aurelio a börtön és a kereskedelmi média között fennálló lényeges különbségre. A fiatalember azt mondja, sokat dolgozik és sok könyvet olvas, erről is szó van az alább megtekinthető videóban.

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)