Aurelio kiakadt Hajdú Péterre, itt a videó trágár kirohanásáról

„Én nem vagyok egy gusztustalan ember!” – mondja Aurelio Hajdú Péternek.

2022. február 26., 13:58

Szerző:

A Való Világ című realityvel Aurelio Onorato Caversaccio annak idején országos ismeretséget szerzett. Azóta azonban sok minden történt, és a médiaszemélyiség jelenleg börtönben szabadságvesztését tölti. Még botrányosra sikeredett bevonulása előtt bement az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorba, talán gyakorlásnak, és a felvétel most pénteken került adásba a Life TV-n.

A csatorna több részletet is kitett a YouTube-ra, ezekből kiderül, hogy Aurelio annyira kiakadt, amikor Hajdú Péter a büntetőügyeiről kezdte kérdezgetni, hogy trágár szavakat kiabált, majd azzal fenyegetőzött, hogy otthagyja az egész műsort.

Aurelio többek között azon hergelte fel magát, hogy igazságtalanságnak érzi, hogy meglopták, sőt kifosztották őt, és végül mégis ő az, aki börtönbe kerül, nem a tolvaj. Aurelio két pofont adott ugyanis az illetőnek, és elvitte a tolvajt a nagyszüleihez, mert azt állította, hogy náluk van a pénz, és Aurelio innen remélte, hogy visszakaphatja, amitől megfosztották. Ez a cselekménye azonban emberrablásnak minősül, és korábbi drogügyei miatt súlyosabb büntetést kapott. Arra a kérdésre, hogy ha ez ennyire zavarja, akkor miért nem jelenti fel a fiatalembert, aki kifosztotta, Aurelio a következő választ kiabálja:

„hát de hogy jelentsem fel úgy, hogy megírta nekem a papírt? Én nem vagyok egy gusztustalan ember!”

Mint kiderült, Aurelio aláíratott egy papírt a bűncselekménye áldozatával, amiben a fiatalember azt írja, hogy megbocsátott az emberrablás miatt – Aurelio azt remélte, hogy így enyhébb elbírálásban fog részesülni a tette. Ez nem így lett, viszont a médiaszemélyiség nem érzi úgy ezek után, hogy feljelenthetné azt, aki ellopta a pénzét.

Aurelio a gondolattól is kiakad, hogy neki le kell majd ülnie a rá kiszabott három évet és öt hónapot, annyira igazságtalannak tartja az ítéletet:

„ha három évet kell ülnöm, föl is akasztom magam. Három évet ülni?! Mert meglopnak, bazmeg?! Ne vicceljél már. [...] Egy ilyen helyre költöztem 7 évesen bazmeg, ahol nincsen igazság?!”

Ezzel a médiaszemélyiség arra utal, hogy 7 évesen költözött Magyarországra szülőhelyéről, Svájcból. Ez szintén szóba kerül a műsorban, hogy Aureliónak továbbra is megvan a svájci állampolgársága, de úgy érzi, hogy gyávaság lenne ott börtönbe menni, ezért itthon tölti le a büntetését.

Aurelio dührohamban vallja be, hogy úgy érzi, hatalmasat hibázott azzal, ahogy az elsőfokú bírósági tárgyaláson viselkedett. Előtte azt említi, amikor korábbi barátnője elvetette közös gyermeküket.

Aurelio az alábbi adásrészletben arról beszél, hogy úgy érzi, semmit nem tett még le az életben az asztalra.

„Csak a nagyképűség, csak a lóvé, csak amit örököltem. Vannak otthon 10 millióért Louis Vuitton-cuccom, azt annyi közöm van hozzá, mint a matek kegyelemketteshez”

– ad elkeserítő képet Aurelio eddigi előéletéről. Elárulja, hogy több mentális problémával is küzd: borderline, kevert személyiségzavara van, bipoláris és nárcisztikus. Bevallása szerint hárommillió forintja ment el eddig pszichiáterre-pszichológusra, gyógyszert is kéne szednie, de nem hajlandó Xanaxon élni. Egyedül arra büszke, hogy le tudta tenni a drogokat, és hogy „már nem arcoskodik a semmire”.

Van videó arról is, amint Aurelio elmeséli, hogyan találtak nála a rendőrök kokaint.

Szintén őszintén beszél Aurelio a szüleiről, alább például azt említi, hogy megbocsátott édesanyjának, aki 17-18 éves korában elhagyta őt. Az anyuka akkor vette újra fel a kapcsolatot fiával, amikor Aurelio a Való Világban szerepelt.

És végül ha arra kíváncsi, hogy Aureliónak hány nő volt eddig az életében, akkor kattintson alább a play gombra. Ha ezzel szemben arra kíváncsi inkább, hogy Schmuck Andornak hány nő volt eddig az életében, akkor pedig ide kattintson!

A Való Világ egykori sztárjai ma

Nádai Anikót eljegyezte Hajmásy Péter egzotikus téli nyaralásukon, íme a gyűrű

Majka: Nem vagyok fideszes

Baukó Éva egyszerre durva és szexi beszólással savazza a TV2-t

(Kiemelt kép: LifeTV/YouTube)