Így égeti be Zimány Linda azokat a férfiakat, akik azzal hencegnek, hogy lefeküdtek vele

Csúnyán megjárta Zimány Lindával egy hencegő férfi. Íme a sztori.

2022. július 27., 10:14

Szerző:

Zimány Linda szerepelt a Pénzt vagy éveket! című műsorban a TV2-n, ahol a médiaszemélyiség-ügyvédnő annak rendje és módja szerint a játék közben el is mesélte a szerkesztőkkel nyilván előre egyeztetett sztorit, ami érdemes lehet arra, hogy az olyan hírportálok, mint a miénk, átvegyék.

Hát akkor mi most tényleg átvesszük, ugyanis Zimány Linda arról beszél az alább megtekinthető adásrészletben, hogy mi történt annak idején, amikor meghallotta, hogy egy férfi arról henceg, hogy egyszer lefeküdt Zimány Lindával.

Íme a sztori betűvel azoknak, akiknek most nincs ideje a videóra:

„ültem egy étteremben, ez körülbelül 10 évvel ezelőtt volt, és felkaptam a fejemet, mintha a nevemet hallottam volna. És az úriember azt ecsetelte éppen a barátainak, hogy mi milyen formában voltunk együtt. [...] Ez +18-as karika. Ezért lepődtem meg én is. Úgyhogy felálltam az asztaltól, és gondoltam, bemutatkozom neki, hogy ha még eddig nem találkoztunk, akkor most szeretnék személyesen bemutatkozni, mert én nem emlékszem, hogy ismernénk egymást. Neki nagyon kellemetlen volt a barátai előtt. Kicsit rosszul  éreztem magam, hogy lett volna neki egy jó napja, hogy azt gondolják róla: tényleg férfi! Én meg ezt elrontottam. [...] És utána az volt bennem, hogy hány ilyen sztori lehet a háttérben, amit nem is hallok. [...] Én nem nevettem ki, én teljesen komolyan bemutatkoztam, hogy most már legalább tényleg ismerjük egymást.”

És íme a sztori videón azoknak, akiknek most nincs ideje a betűre:

És íme pár korábbi érdekesség Zimány Lindáról

Zimány Linda elhatározta, hogy megint megváltoztat valamit az arcán

Zimány Linda Sharon Stone-nal és más világsztárokkal vacsorázott Los Angelesben

Baukó Éva durva posztban vádolja Zimány Lindát

(Kiemelt kép: TV2/Pénzt vagy életet)