Baukó Éva durva posztban vádolja Zimány Lindát

Baukó Éva szerint Zimány Linda koppintotta az új ruhakollekciójának egyik darabját. 

2022. március 31., 07:31

Szerző:

A Való Világ 4. szériájából ismertté vált Baukó Éva bár már nem aktív szereplője a médiának, időről-időre magára vonja a figyelmet azzal, hogy hol beleköt különböző ismert emberekbe a közösségi oldalain, hol előre leleplezi, hogy a legnagyobb kereskedelmi csatornák szórakoztató műsorainak kik lesznek a nyertesei. Most Zimány Lindát támadta meg egy Facebook posztban, ahol azt állítja, hogy a modell napokban bemutatott ruhakollekciójának egyik darabja nem saját kreálmány, mert kísértetiesen hasonlít egy online webshopban is megvásárolható ruhára.

Zimány Linda március 23-án a Glamour Woman of the Year gálán egy fehér, magasított nyakú, gombokkal díszített ruhában jelent meg, amelyről az eseményen azt is elmondta, hogy a saját kollekciójának egyik darabja. Íme a fent kiemelt fotó teljes egészében.

 

Néhány nappal ezután, a születésnapján pedig egy divatbemutatón bemutatta a saját, The Blush névre keresztelt ruhamárkáját. 

„Az álmom, ami az idei szülinapomra valóra válik, az egy saját fashion brand The BLUSH névre keresztelve. [...] Jaj nagyon izgulok, hiszen végre 100%-ban beleszólást nem tűrve, a saját stílusom adhatom át nektek, és remélem, nektek is tetszeni fog. Azért arra próbálok figyelni, hogy ebben a csajos, dögös, szexis, de elegáns vonalban, mindenki találjon magának való darabokat. 2 hetente érkezik új kollekció majd, úgyhogy nagyoooon sok minden lesz folyamatosan és mi már hónapok óta előre dolgozunk ezen a háttérben keményen. Az álmok igenis valóra válnak, ha merünk nagyot álmodni, megyünk előre, nem hallgatunk semmiféle visszahúzásra és persze dolgozunk érte!”

– írta Instagram-bejegyzésében a modell, aki nagyon izgatott volt amiatt, hogy végre valóra vált egy régi álma.

Baukó Éva azonban szerdai Facebook-posztjában azt állította, hogy a modell Glamour-gálán viselt saját tervezésű ruhája koppintás, majd mellékelt egy fotót egy, a Facebookon is megtalálható webshop egyik ruhájáról, amely kísértetiesen hasonlít a Zimány Linda által hordott darabra. 

„Zimány Lindának tegnap debütált a The Blush Official nevezetű »saját ruhamárkája«. Rendkívül egyedire sikerült a kollekció!! A Glamour-díjátadón azt nyilatkozta, hogy saját tervezésű ruhája van! Gratulálok Linda, igazán »KREATÍV«, egyedi ruhát terveztél. Megvehetitek a Bellagio Fashionben, onnan koppintotta véleményem szerint. Tegnap megjelent róla egy cikk, amiben azt nyilatkozza, ő jogász, aki este 5-6-ig bent dolgozik az irodában. Kérdezem én, mikor???? A barátainkkal van egy mondás: »Védjen téged a Zimány Linda!« Egyébként pedig tudtommal Magyarországon demokrácia van, és ez pedig egy vélemény volt. Szerintetek is hasonlít a két ruha?”

– írta bejegyzésében Baukó Éva.

Nem ez lenne az első eset, hogy a botrányhősnő durván beszól egy ismert embernek, korábban már Csutival és Sebestyén Balázzsal is összetűzésbe keveredett a közösségi médiában. Hogy a Zimány Lindával való cicaharcnak mi lesz a vége, azt nem tudni, a modell eddig még nem reagált Baukó Éva bejegyzésére.

Baukó Éva botrányai:

Baukó Éva nyíltan üzent az RTL Klubnak

Baukó Éva egyszerre durva és szexi beszólással savazza a TV2 Totem című műsorát

Baukó Éva beszólt a kormánynak az oltásokkal kapcsolatban

(Kiemelt kép: dfp.hu)