Zimány Linda megmutatta, milyen új plasztikai kezelést vállalt most be

És közben Zimány Linda élete nagy álma is valóra vált, itt a nagy bejelentés.

2022. március 29., 10:35

Szerző:

Zimány Linda már tegnap beharangozta, hogy ma, 36. születésnapján nagy bejelentésre készül. A hatalommal rendelkező férfira vágyó jogász-médiaszemélyiség Instagramján meg is jelent egy figyelemre méltó, de 24 óra után automatikusan eltűnő sztori, amely egy videót tartalmaz. A felvételen Zimány Linda fejbőrét injekciózzák éppen a választékánál.

„Hajnövesztünk is”

– magyarázza Zimány Linda, hogy milyen plasztikai kezelésről készült a videó, de a nagy bejelentés nem ez.

Hanem íme a nagy hír egyenesen a legfrissebb Instaposztból: saját divatmárkája lesz Zimány Lindának. A The Blush termékeit már mától elkezdi árusítani online shopjában.

„Az álmom , ami az idei szülinapomra valóra válik, az egy saját fashion brand The BLUSH névre keresztelve. [...] Jaj nagyon izgulok, hiszen végre 100%-ban beleszólást nem tűrve, a saját stílusom adhatom át nektek és remélem nektek is tetszeni fog. Azért arra próbálok figyelni, hogy ebben a csajos, dögös, szexis, de elegáns vonalban, mindenki találjon magának való darabokat. 2 hetente érkezik új kollekció majd, úgyhogy nagyoooon sok minden lesz folyamatosan és mi már hónapok óta előre dolgozunk ezen a háttérben keményen. Az álmok igenis valóra válnak, ha merünk nagyot álmodni, megyünk előre, nem hallgatunk semmiféle visszahúzásra és persze dolgozunk érte!”

– írja Zimány Linda. A webshop még a mai napon beindul, a márka saját Instagramjáért kattintson ide!

Saját

Tolvai Reninek meg saját sminkmárkája van

L.L. Junior saját showműsort indított

Nádai Anikó nem tudta saját műsorának egyik celebjéről, hogy kicsoda

(Kiemelt kép: dfp.hu)