Itt van, amire Tolvai Reni régóta vágyott: A legnehezebb az volt, hogy titokban kellett tartanom

Az énekesnő nagy bejelentést tett: „nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a lehetőséget”.

2021. október 15., 11:04

Szerző:

Még az Instagramon szokásoshoz képest is figyelemre méltó, hogy mennyire nagy szavakat használ Tolvai Reni az alábbi posztjában, amelyben egy reklámcélú bejelentést tesz.

„Merj nagyot álmodni! Most megtörténik az, amire nagyon rég vágytam. Megjelent a TOLVAI RENI X INGLOT KOLLEKCIÓM. Saját sminkkollekcióm van az Inglot professzionális sminkmárkával. Egy éve dolgozunk rajta, azon, hogy tényleg renis legyen és gigaprofi. A legnehezebb az volt, hogy titokban kellett tartanom. Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a lehetőséget, de nagyon nagyon hálás vagyok az egész Inglot csapatnak, Pap Sárának, aki bennem látta meg a lehetőséget és tehetséget, a családomnak, a barátaimnak. Oleg Borisuknak köszönöm a portrét, ami pontosan úgy sikerült, ahogyan megálmodtam. Nagyon bízom benne, hogy ez a kollekció mindegyikőtöknek elnyeri a tetszését, mert szerintünk brutális, minden egyes színt és textúrát gondosan kitaláltam és választottam hosszú hónapokig, amíg meglett az igazi. A csomagolás, a design, az arculat nekem nagyon rég a fejemben volt, és kiugrik a szívem, hogy végre megvalósíthattam”

– többek között ezeket írja Tolvai Reni az alábbi posztban, csak nagyrészt ékezetek és vesszők nélkül.

Az énekes-influenszernő egyébként nemrég lett szingli, miután véget ért kapcsolata Kállay-Saunders Andrással, aki, mint kiderült, megcsalta őt. Erről már írtunk korábban, kattintson ide vonatkozó cikkünkért!

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)