L.L. Junior saját showműsort indított

Minden vasárnap új adással jelentkezik majd L.L. Junior.

2021. december 5., 14:02

Szerző:

L.L. Junior az elmúlt másfél évben egy hatalmas projekten dolgozott, amivel december 5-én állt ki a nyilvánosság elé. A zenész-rapper saját talkshow-t készített, amit nyolc héten át minden vasárnap láthatnak a nézők a YouTube-on. A produkció a Kimaradás nevet kapta.

A tematika a már ismert és jól működő Late-night talkshow-kat igyekszik követni (így mondjuk kissé zavarba ejtő, hogy vasárnap 13:00-kor debütált az első rész), a műsorban L.L. Junior barátait, ismert zenésztársait hívja meg, akiket mindenféle szórakoztató kihívások elé állít majd. 

„Szerettem volna kimozdítani barátaimat a komfortzónájukból. Soha nem hallott formában élvezhetjük a már jól ismert slágereiket, rögtönözniük kell a színpadon, és provokatív kérdésekre adnak nekem válaszolt. Persze, csak ha mernek, mert különben nyelnek”

– árulta el a rapper a Blikknek, utalva ezzel a „Felelsz vagy lenyelsz” játékra, ami fontos szerepet kapott a műsorában.

A Kimaradás első adása már fel is került a YouTube-ra, L.L. Junior vendége pedig saját unokaöccse, G.w.M volt. A zenészt sikerült a műsorvezetővé avanzsált rappernek alaposan zavarba hoznia, a műsor egy pontján pedig még egy sáskát is megkóstoltatott vele.

Íme, a teljes műsor:

(Kiemelt kép: dfp.hu)