L.L. Junior kiakadt azon, ahogy a Sztárban sztár leszek!-ben parodizálták

A közösségi médiában szidta a rapper a celebutánzós műsort.

2021. október 11., 10:15

Szerző:

A TV2-n jelenleg fut a Sztárban sztár leszek! című vetélkedő, amelyben a versenyzőknek egy-egy hírességet megszemélyesítve kell énekelniük-táncolniuk a színpadon. Szaszák Zsolt a vasárnap esti adásban L.L. Juniort alakította, az alábbi videón lehet megtekinteni, hogyan.

A fenti előadást látva a 40 éves rapper a közösségi médiában fakadt ki. Posztját azóta már törölte, de a szöveget a Blikk megörökítette az utókornak. Íme néhány részlet abból, amit írt:

„zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal „szétcigánykodjon” egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért kőkeményen!
[...]
Minden másodpercet és szegmensét megírtam, koreografáltam. Nagy tisztelettel kérem a művészeket és a többségi társadalmat, NE 90’s KLISÉKKEL PARODIZÁLJANAK MINKET, hanem utánozzák le a munkánkat, mert igenis van benne meló, idő, szív és fájdalom.”

Bár a fenti bejegyzése már nem elérhető, Instagram sztoriban ide kattintva hétfő estig megtekinthető az a videó, amin L.L. Junior élőben reagál a tévéműsorra. Ebben többek között szintén azt kifogásolja, hogy „ez egy ilyen cigányos dolog, hogy fel kell húzni az orrotokat?

L.L. Junior egyébként az RTL Klubon fog szerepelni a közeljövőben, mához egy hétre indul a Nyerő páros című celebes vetélkedő, ebben lesz majd látható a feleségével, Körtvélyessy Kingával, akivel a reality rögzítése után szakítottak. Kapcsolatukról az ide kattintva olvasható cikkünkben lehet többet olvasni.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)