Zimány Linda Sharon Stone-nal és más világsztárokkal vacsorázott Los Angelesben

Zimány Linda olyan jótékonysági vacsorán vett részt, ahova ötezer dollár volt a belépő.

2022. április 20., 14:01

Szerző:

Akik követik Zimány Lindát a közösségi médiában, azok tudják, hogy a jogász-influenszer nemrégiben az Egyesült Államokban járt, ahol részt vett a Janie's Fund nevű alapítvány jótékonysági estélyén, hiszen posztolt is képet, amely az alábbi esemény fotófala előtt készült róla. Az alapítvány Steven Tyleré, aki az Aerosmith nevű rockegyüttes frontembereként vált híressé, és a szervezet ezen az estén 4,6 millió dollárt (azaz több, mint 1,5 milliárd forintot) gyűjtött nehéz helyzetben lévő, illetve árva, fiatal lányok javára.

Az esemény vörösszőnyegén az alábbi sztárok vonultak fel, de Zimány Linda szerdán az RTL Klubon a Reggeliben elmesélte, hogy náluk híresebb vendégei is voltak a díszvacsorának. Róluk bővebben alább, előtte álljon itt, hogy az estre a belépődíj 5000 dollár volt, ami kb. 1,7 millió forintnak felel meg. Zimány Linda úgy tippeli, hogy kb. 150 vendég lehetett a vacsorán, ahol Steven Tyler mellett Jessie J énekelt.

Zimány Linda a következőképpen fogalmaz az est leghíresebb vendégeiről:

„Ashlee Simpsont láttam, a Kardashian apukát, vagyis most már anyukát, Caitlyn Jennert. És voltak még idősebb rocksztárok, akikkel én annyira nem voltam képben, de ott nagyon nagy őrjöngés volt. Anyukám biztos nagyon örült volna nekik egyébként.”

Zimány Linda említi még, hogy látta továbbá Melissa Joan Hartot, a Sabrina, a tiniboszorkány címszereplőjét, valamit Sharon Stone-t, aki a médiaszemélyiség szerint „nagyon jól” nézett ki. Íme a teljes interjú.

Magyarországon ismert emberek az USA-ban

Vajna Tímea bugyi-melltartóra vetkőzött a Coachella fesztiválon – videó!

A Hotel Margaret sztárja most tért haza Amerikából: a kéregetésig jutott az út során

Gombos Edina bevallotta, beszélnek-e még magyarul Amerikában nevelkedő gyermekei

(Kiemelt kép: dfp.hu)