Volt szex és riherongyozás is a Való Világ első napjában: itt az összes videó!

VV Reni volt a legaktívabb a Való Világ 11 első éjszakáján, mert szeretkezett és viszálykodott is. Két különböző emberrel.

2022. november 22., 09:16

Szerző:

Vasárnap este indult el a Való Világ Powered by Big Brother 11. évada, és hétfő este lehetett megtekinteni az első bent töltött estéről-éjszakáról készült felvételeket. Elég eseménydúsra sikeredett az ismerkedési est, amint arról már tegnap délután szóltak a tudósítások a 24 órás stream alapján: rögtön két pár is összefeküdt legelső este.

VV Bibi és VV Reni volt a két játékos, aki egyrészt viszálykodást, másrészt testiséget is vitt rögtön az első napba. Az előbbi már megjárt egy RTL-es realityt: benne volt a Házasodna a gazdában, most pedig, ahogy megérkezett összeveszett VV Laminnal azon, hogy kié legyen a mindkettejük által kiszemelt ágy.

„Pusztuljál ki!”

– adta meg az alaphangot VV Bibi. Erre az arctetoválásos, győri fiatalember azzal replikázott, hogy:

„a medúzalány nem normális”.

Azért öri hari mégsem lett a dologból: a páros később csókolózással feledtette a vitát.

VV Reni viszont VV Melinával rúgta össze a port, azonban VV Barnával szexelt. A konfliktus forrása az volt, hogy mindkét lány VV Barnára vetett szemet, aki fogadta is mindkettőjük közeledését, de VV Reni volt a rámenősebb, úgyhogy végül vele kötött ki egy ágyban.

„Melina is az esetem, ezt nem is rejtem véka segge alá”

– teszi azért hozzá nagy nyelvújítónk, VV Barna.

VV Reni megszólalásai kevésbé mosolyogtatják meg a nézőt, tőle a következő mondatot emelhetjük ki annak demonstrálására, mennyire fel van háborodva azon, hogy VV Barnának négy lányból kettő az esete.

„A hátam közepére sem kívánom azt a riherongyot”

– mondja az alábbi videó végén VV Reni.

A villába érkezett közben még egy új lakó is, VV Rico, akik félig magyar, félig olasz származású. A további fejleményeket az RTL.hu-n, illetve az RTL II-n lehet figyelemmel kísérni.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)