Rögtön első éjjel két pár szexelt a Való Világban

A Házasodna a gazdából ismert VV Bibi a Való Világban rögtön első éjszaka ledobta a gátlásait.

2022. november 21., 14:01

Szerző:

Még 24 órája sem megy a Való Világ az RTL II-n, mégis már két pár is túl van az első szexuális kalandon. Mivel a házban történtekről 0-24-ben élő közvetítést biztosít az RTL, a nézők beszámolói alapján lehet tudni, hogy kik azok, akik ennyire rosszul bírták a külvilágtól elzárt életet (a játékosok a show kezdete előtti napokat egymástól elkülönítve hotelszobákban töltik, már a világtól elzárva). Az RTL az első 24 órában történtekről majd hétfő este biztosít összefoglalót.

Szóval az első 8 beköltöző között volt VV Bibi, aki rögtön beszólt egyik új játékostársának, és aki korábban a Házasodna a gazda című műsorban Zsolt gazda kegyeit kereste (de nem találta meg). A Blikk az élő közvetítést kommentáló egyik néző hozzászólása alapján írja, hogy ő volt az egyik, aki azonnal párt talált magának első este:

„lényeg, hogy első éjszaka Reni rögtön kisajátította magának a Barni nevű srácot, teljes mértékben, testileg is. Az aktus után Reni kiment egy jó cigire, aztán visszatért és szintén cigivel folytatta, csak, nos, másként... Aztán ott van a másik forróvérű szereplő, VV Bibi, akit sok csalódás ért, sok embernek adott már életében bizalmat, akik nem érdemelték meg. Csalódott sokat a férfiakban. Mielőtt bekerült a villába, azt mondta, nem nyitott egy kapcsolatra, de nem tudja, mi lesz, ha egy fiú a villában közelebb kerül hozzá. Élvezi az adrenalint, a pezsgést, az állandó menést, a konfliktusokat. És annyira azért mégsem csalódott a férfiakban, mert máris „kapcsolódott” VV Laminnal...”

Videó még nincs minderről, de következzenek VV Reni és VV Barna bemutatkozó videói.

Ők pedig VV Bibi és VV Lamin.

A közösségi médiában kerengő legforróbb adásrészlet eddig talán az alábbi.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)