Agresszív viselkedés miatt elzárták a Való Világ 11 egyik játékosát

Pár napja megy csak a Való Világ 11, VV Lamint már most meg kellett büntetni.

2022. november 24., 09:28

Szerző:

Vasárnap este költözött be VV Lamin a Való Világ 11 villájába az első beköltözőshow-ba. Két nap alatt, azaz kedd estig agresszív-konfrontatív viselkedésével elérte, hogy egyrészt megkapta a piros kendőt, másrészt meg is büntették a sorozatos szabályszegések miatt. VV Lamin kevéssé attraktív kommunikációs stílusáról ide kattintva lehet képet kapni tegnapi cikkünkből.

Alább a büntetéséről szóló videót lehet megnézni: VV Lamint elzárták a többiektől, a Nagy Testvér hivatalos indokolása szerint a következők miatt:

„Lamin, amióta beköltöztetek, többször megszegted a villaszabályzatot. Hogy átgondold, hogyan is kell a villában viselkedni és a szabályokat betartani, száműzetést kapsz. Mostantól a mosókonyhán és a nyugiszobán kívül nem tartózkodhatsz máshol. [...] Alkoholt tilos Laminnak az elzárás alatt fogyasztani.”

A játékostársak nem nagyon próbálták leplezni, hogy mélységesen egyet értenek a büntetéssel, VV Lamin reakciója erre VV Reninek címezve:

„jó há' mit nevetsz, bazmeg?!”

A videóból kiderül, hogy az ordibáláson-tomboláson kívül VV Lamin azzal is megszegte a szabályokat, hogy nem volt hajlandó 0-24-ben viselni a mikroportját, csapkodott, kiabált, illetve nem ment oda, amikor a játékosoknak össze kellett gyűlniük.

VV Laminnak még az elzárás előtt egyébként volt egy vitája VV Bibivel is, amiben a fiatalember kiemeli, hogy

„életemben nem kértem bocsánatot nőtől”,

de most VV Bibitől bocsánatot kért. A Házasodna a gazdában feltűnt realityszereplőnek egyébként az esett rosszul, hogy VV Laminnal első este csókolózott egyet, de aztán a srác azt mondta, hogy szerinte VV Reni a legjobb nő a villában. Itt a szóban forgó jelenet.

A Való Világba egyébként a szerda esti adásban is érkezett egy új játékos, ő VV Kriszti. Az RTL bemutatása szerint VV Kriszti „imádja a férfiakat és nem fogja majd vissza magát akkor sem, ha bele kell állni egy vitába”. Ez a szöveg a műsor rendszeres nézőinek ismerős lehet, mivel a női beköltözők döntő többsége kb. szóról szóra ugyanezt mondja a bemutatkozó videójában. Persze minden bizonnyal nem véletlen, hogy mindannyian ezt mondják, hiszen az RTL-nél a bentlakós valóságshow a szexen és az ordibáláson kívül másról nem nagyon tud szólni, így valamennyi játékos próbálja demonstrálni, hogy mindkét tevékenységben lelkesen részt vesz majd a villában. Sok sikert kívánunk VV Krisztinek a vitákba beleálláshoz.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)