A VV8 játékosa durván kikelt a Való Világ 11 ellen: Szekunder szégyen

Osváth Zsolt 2016-ban maga is a Való Világgal tűnt fel, a jelenlegi széria alapján azt mondja, már szégyelli.

2022. november 25., 08:08

Szerző:

Osváth Zsolt új videót posztolt a YouTube-on, meghökkentő címmel és tartalommal. A sikeres youtuber annak idején VV Zsolti néven lett ismert, mint a Való Világ 8 egyik játékosa, és azóta is a médiában dolgozik, valamint nyitott egy éttermet. Jelenleg az RTL-en is látható, mint A Konyhafőnök VIP most futó évadának egyik versenyzője.

Nos, friss videójában roppant kemény kritikával illeti a csatornát, ahol feltűnt és ahol jelenleg is szerepel, illetve konkrétan a Való Világot, aminek az ismertségét köszönheti.

Osváth Zsolt azt mondja, hogy nézni fogja ugyan a Való Világot, de a véleménye már egészen más róla, mint korábban:

„én nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de néztem ezt a beköltözőshow-t, és komolyan szégyelltem, hogy én egyszer ebben a műsorban részt vettem. Pedig tudjátok, hogy én mindig azt mondom, hogy én nem szégyellem, hogy valóvilágos voltam.”

Az egykori VV Zsolt amellett érvel, hogy ez a valóságshow túlment már egy határon, megváltozott ahhoz képest, amilyen például hat évvel ezelőtt volt. A következők is elhangoznak az alábbi videóban a Való Világ 11-gyel kapcsolatban:

„mi az első szó, ami eszedbe jut? A szekunder szégyen. A második a proli. De aztán utána fölnézel a sarokba, és látod, hogy ez a Való Világ, tehát igazából nem tudom, hogy mire számítottál, hogy majd a Révai összessel fogják kitámasztani az ajtót vagy Dosztojevszkij-idézetekkel fognak szórakoztatni minket? Hát nyilván nem. A Való Világ soha nem szólt erről. Viszont azt gondolom, hogy a Való Világ ennyire a másik oldalról sem szólt. A 11-es széria minden szempontból meghökkentő, minden szempontból formabontó és sok szempontból elkeserítő is.”

Osváth Zsolt ezen kívül Majka új daláról és Orbán Viktor sáljáról is monologizál legutóbbi videójában.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)