VV Bibire rosszul nézett rá VV Piros: Rák egye ki a szívedet, te pusztulat

VV Bibi már a második realityben kap lehetőséget az RTL-től, most döbbenetesen trágár beszólásokkal bizonyít.

2022. november 25., 09:45

Szerző:

Ha ön nem szeretne trágár kirohanást hallgatni-olvasni, rossz helyre kattintott, mert VV Bibi megdöbbentő videója következik. A Való Világ 11 azon játékosáról van szó, aki tavaly már feltűnt a Házasodna a gazdában, és aki most, hogy kapott még egy szereplési lehetőséget az RTL-től, már a beköltözés előtt viszályt szított.

De még így is mellbevágó az alábbi jelenet, amiben a konfliktus az, hogy a frissen érkezett VV Piros mosolyogva néz VV Bibire, aki ezt a nézést ellenségesnek érzékeli, ezért a következőket mondja:

„mit nézegetsz? Ne nézzél, röhögsz folyamatosan, fogyatékos, komolyan. De min röhögsz? Mi neked ilyen kurva vicces amúgy? Pusztulatos nő, te, Úristen!”

Erre VV Piros megjegyzi, hogy VV Bibi kicsit túlpörgi a helyzetet, amire a következő a válasz:

„kussoljál már be, geci. [...] Fel se fogod, amit kérdezek. Rák egye ki a szívedet, te pusztulat.”

Erre már a többiek is felháborodnak, de VV Bibi fenntartja, hogy szerinte teljesen jogos volt a beszólása. Mindenesetre VV Piros nem veszi fel a kesztyűt, hanem csak mosolyog tovább, és megjegyzi, hogy továbbra is oda fog nézni, ahova akar.

A videó tartalmaz egy olyan emojis-kitalálós játékot is, ami más játékosokkal akár egész szimpatikus is lehetett volna, a felvétel vége felé ebből szintén egy trágár ordibálás lesz. Ha felkészült lélekben és biztos benne, hogy illetéktelen fülek nem fogják hallani, hogy ön mit néz, akkor kattintson a play gombra!

Hát valószínűleg többek között erre gondol az egykori VV Zsolti, amikor azt mondja, hogy szekunder szégyent érez a Való Világ 11 nézése közben.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)