VV Barna hempergett még egyet VV Pirossal, aztán bevallotta, hogy VV Anita az esete

VV Barna az első este VV Renivel szexelt.

2022. november 26., 10:56

Szerző:

Ha ön véletlenül lemaradt volna a Való Világ Powered by Big Brother 11. évadának péntek esti adásáról, akkor nyilván eddig nem is tudta, hogy bár VV Barna eddig két játékostársával feküdt össze hat nap alatt, de igazából egy harmadik jön be neki a legfrissebb állás szerint. Már most szólunk, hogy az alábbi videók igen trágár kifejezéseket tartalmaznak, szóval ha ilyeneket nem szeretne olvasni-hallani, ne görgessen tovább!

Szóval VV Barna rögtön a legelső este szexelt egyet VV Renivel, de aztán pár nappal később a 25 éves, jelenleg Svájcban élő fiatalember VV Pirossal csókolózott. Sőt, egy extra adag hempergés-taperolás is volt, amit az alábbi, friss videó mutat be.

VV Piros és VV Reni el is mesélték egymásnak, hogy mi a helyzet, ezt tartalmazza az alábbi videó. Amikor VV Barna látja, hogy a két lány privátban beszélget, az RTL által szívtipróként leírt férfi a következő szavakkal számol be VV Laminnak a történtekről:

„tegnap bent a nyugi[szobá]ban rommá smároltunk, meg felnyomtam, meg izé, mondtam, hogy megbaszom, izé. A másik emberünket meg megbasztam.”

Mindenesetre VV Reni nem érezte őszintének VV Piros reakcióját.

Na de közben megérkezett a játékba VV Anita, akit VV Barna úgy ír le, hogy „optikailag” igazából az új versenyző az ő esete. Úgy néz ki tehát, hogy VV Barna VV Pirostól hamarosan továbblép majd a harmadik nője felé a villágban. Alig várjuk a következő részeket: minden nap az RTL Kettőn.

(Kiemelt kép: RTL/ValóVilág)