VV Barna 4 napon belül már a második nővel feküdt össze a Való Világban

A Való Világ 11 szépfiúja VV Renivel szexelt vasárnap este, de szerdára már továbblépett.

2022. november 25., 10:30

Szerző:

A fenti képen VV Barna látható, a Való Világ 11 eddigi legnőcsábászabb versenyzője, de mellette VV Lissza pózol, aki pont nem feküdt még össze a fiatalemberrel.

Szóval amint azt talán ön is hallotta, az RTL bentlakós realityje azzal kezdődött idén, hogy rögtön az első este két pár összeállt: VV Barna szexelt egyet VV Renivel. Eközben VV Bibi smárolt egyet VV Laminnal, de ők azóta összevesztek.

Nos, a csütörtök esti adás a szerdai eseményeket tartalmazta, azaz négy nap telt el a beköltözés óta, de VV Barna és VV Reni sem egy pár már. A fiatalember ugyanis továbbállt, és új partnert talált magának az egyik frissen beköltözött versenyző személyében.

„Elvihetem a hölgyet egy randevúra?”

– mondja VV Barna, és nem világos, hogy lovagiasságból magázza-e VV Pirost vagy ezzel a többiektől kér-e engedélyt.

„Normálisnak tűnsz! [...] Uncsi nem vagy”

– veszi le VV Barna ellenállhatatlan dumával VV Pirost a lábáról, és ki gondolta volna, hogy a debreceni HR-esnél annyira hat ez a szöveg, hogy odaheveredik a fiatalember mellé egy menet csókolózásra.

„Egy kicsit az egómnak rosszul esett, bántott a dolog, dehát ez van”

– mondja VV Reni arra, hogy első esti szexpartnere máris továbblépett. Mindezt az alábbi videóban lehet megnézni.

Közben megérkezett a villába egy újabb játékos, szóval ezek után könnyen lehet, hogy VV Barna még a héten talál egy újabb randipartnert, itt van ugyanis VV Anita. VV Anita a bemutatkozó kisfilmben ugyanazt mondja, mint az összes többi női beköltöző: arra hívja fel a figyelmet, hogy ő szexi és mindig megkapja, amit akar.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)