VV Barna trágár vallomásban árulta el, hány nővel volt már és hogy mekkora a mérete

A Való Világ 11-ben VV Barna története a szexen kívül egyelőre nem tud másról szólni.

2022. november 28., 11:01

Szerző:

A Való Világ 11 vasárnap esti adásából megint VV Barna egyik jelenete a legmeghökkentőbb. VV Renitől már korábban megkérdezték, hogy hány szexpartnere volt már életében, de a válaszát a többiek nem hitték el, és ebből hatalmas ordibálás kerekedett.

Most egy ágyjelenetben VV Barna magától hozta szóba, hogy hány nővel volt már eddig: mint tudjuk, csak a villában az elmúlt egy hétben kettővel.

Nos, nem túl könnyen érthető, mit mond a 25 éves, jelenleg Svájcban élő fiatalember az alábbi, csak felnőtteknek ajánlható felvételen, de az biztos, hogy elhangzanak a következők:

„nincs óriásfaszom, de azért kicsi se. [...] Kis faszom nekem aztán tényleg nincs. [...] Voltam 150 nővel. [...] Én nem azt mondom, hogy óriási, de azért az átlaghoz képest nagy faszom van.”

VV Reni szintén értékeli a saját anatómiáját az alábbi videóban. Ő az intim testtájékát a „forró”, a „szűk”, a „szép” és a „nem salátás” jelzőkkel írja le, amivel VV Barna egyet is ért. Alább találhatja a teljes beszélgetést.

A hétvégén egyébként megvolt az első kiszavazás. Kattintson ide, ha kíváncsi, a nézők kit küldtek haza egyetlen hét után!

(Kiemelt kép: RTL/ValóVilág)