A Nagy Ő győztese megdöbbentő dolgot állít Árpa Attiláról

Érdekes nyilatkozatot tett Timi, aki elnyerte Árpa Attila kegyeit A Nagy Ő-ben.

2022. december 8., 07:33

Szerző:

Árpa Attila és Timi láthatóak a Story magazin frissen megjelent számának borítóján. Timi volt az, aki több hetes vetélkedés után győzött, azaz a színész-médiaszemélyiség őt választotta párjául a TV2 társkeresős realityjének végén.

Sajnos azonban a boldogság nem felhőtlen, derül ki már a fenti címlapon is látható idézetből. Timi úgy érzi, Árpa Attila nem zárta még le magában az előző kapcsolatát annak ellenére, és erre talán abból is lehet következtetni, hogy a Nagy Ő mennyit beszélt előző feleségéről, Tomán Szabináról a műsorban, amiben elvileg a következő társát kereste.

Timi így fogalmaz:

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen. Mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával.”

Mindenesetre íme a műsor zárópillanatai, amik azt hivatottak bizonyítani, hogy „Ámor nyila betalált”.

Árpa Attilával kapcsolatban friss hír továbbá, hogy tegnap az Átjáróház című film bemutatóján járt, álljon itt az erről szóló Instagram-poszt.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)