A Nagy Ő szereplője őszintén vallott az erotikus munkájáról

A Nagy Ő szereplője, Bea a mai napig erotikus munkából él.

2022. december 1., 08:34

Szerző:

Kiderült, hogyan került az erotikus munka világába A Nagy Ő szereplője, Bea. Kiderült, hogy egy nagy szerelmi csalódás után volt szüksége a kiegészítő jövedelemre, ezért úgy döntött, hogy erotikus videókat fog készíteni. Árpa Attila nem tudta elfogadni, hogy Beáról pikáns felvételek terjedhetnek az interneten.

Bea a műsorban úgy döntött, hogy őszinte lesz a színésszel, de ő sajnos nem tudott továbblépni, ezért hazaküldte. A Nagy Ő szereplője elárulta, hogy hitt abban, Árpa Attila lesz az ő hős lovagja, de ennek ellenére nincsen benne rossz érzés.

„Sajnos, nagyon naiv és álmodozó típus vagyok, a mai napig hiszek a tündérmesékben. Hittem benne, hogy Attila lesz az én hős lovagom, aki megért és kiáll értem, és aki mellett felhagyhatok a webkamerázással. Csalódott vagyok, de elfogadtam a döntését! Nincs bennem már rossz érzés”

- mondta Bea a Blikknek.

A Nagy Ő szereplője főállásban sminkesként keresi a kenyerét, de még mindig szüksége van a pluszbevételt jelentő erotikus munkákra is. Bea elárulta, hogy a szüleinek először nem merte elmondani, hogy miből él, de végül úgy volt vele, hogy inkább tőle tudják. 

„Ők nagyon konzervatívak. Eleinte nem mertem nekik elmondani, de egy idő után már úgy gondoltam, inkább tőlem tudják meg, mint mástól. Nem fogadták örömmel, de egy idő után megbékéltek”

- mondta Bea, aki kifejtette hogy megszerette az erotikus munkát, mert rengeteg barátra tett szert. 

Hozzátette, ha valaha lesz gyermeke, sosem hagyná, hogy ő is ilyen helyzetbe kerüljön. A kapcsolatok felé azonban nehezen nyit, ugyanis elmondása szerint a munkája miatt, a legtöbb férfi csak szexuális kapcsolatot szeretne létesíteni vele.

(Kiemelt kép: TV2)