Krausz Gábor nagy bejelentést tett, Ördög Nóra megsértődött és visszavágott

Egymásra licitál a Séfek séfe sztárszakácsa és műsorvezetőnője, Krausz Gábor és Ördög Nóra.

2024. február 2., 09:22

Szerző:

Krausz Gábor csütörtökön jelentette be, hogy már forgatják főzős realityjének, a Séfek séfének új évadát. A felállás negyedik éve változatlan: a zsűriben Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes kaptak helyet, miközben a műsorvezető Ördög Nóra. Ez már a hatodik évfolyam lesz – emlékezetes, hogy az első kettőben Wolf András, az azt követő háromban pedig Vomberg Frigyes vezette a győztes csapatot. Krausz Gábornak a Dancing with the Starsban sikerült nyernie, de a Séfek séfében még sosem vitt győzelemre egy játékost sem. Na de majd talán most!

A fenti bejelentésre Ördög Nóra viccesen sértődött poszttal reagált. Természetesen nem a bejelentés tartalma zavarta, hiszen az csak annyi volt, hogy

„forog a 6. évad”,

hanem a mellé kitett fotó.

„Köszönöm szépen Krausz Gábornak, hogy életem egyik legelőnytelenebb fotójával jelentette be az oldalain, hogy forgatjuk a Séfek séfe 6. évadát. Cserébe jöjjön az én válogatásom”

– kifogásolja Ördög Nóra Krausz Gábor posztját, megtoldva azt egy sorozatnyi rosszul sikerült képpel. Úgy tűnik, ByeAlex babérjaira pályáznak, aki szinte elárasztotta az Instagramot az utóbbi időben még az alábbiaknál is jóval előnytelenebb képekkel.

Úgy tűnik mindenesetre, hogy Krausz Gábor továbbra is a népszerűsége csúcsán van, legalábbis erről tanúskodik a párja, Mikes Anna friss nyilatkozata. A Dancing with the Stars táncosnője a Tények Plusz című adásban szerepelt csütörtök este, és a következőket mondta:

„nagyon kedvesek az emberek, de tényleg. Leszólítanak az utcán, van, aki odajön hozzám, fényképet szeretne készíteni, vagy autogramot kérnek. Van olyan is, aki nem jön oda, de látom a tekintetét, csillog a szeme. Tudjuk, ilyenkor miről van szó, a Dancingről, hogy nyertünk!”

Alább tekinthető meg az interjú, ami egy részletes összefoglalót közöl a sztárséf és a táncosnő kapcsolatának kezdeteiről is azok számára, akik nem követték az ősszel a Dancing with the Starst.

Krausz Gábor népszerűsége annak ellenére (illetve sokak szemében bizonyára pont azért) töretlen, hogy a sztárséf nemrég a Mandinernek adott interjújával egyértelművé tette, hogy Tóth Gabitól ugyan elvált, de a Fidesztől azért nem. A TV2 sztárja a januári cikkben egyrészt a nemváltoztatásra rávett óvodások rémképével riogat:

„én sem örülnék, ha az óvodában öt-hat éves gyerekeknek tartanának olyan foglalkozásokat, mint amilyeneket látunk nyugaton.”

Másrészt ha önnek van kedve végigfeszengeni egy szalonxenofób nyilatkozatot Krausz Gábortól, akkor olvasson bátran tovább:

„most voltam Bécsben, ahogy látom, elég durva a helyzet. Gyerekkoromban sokat jártam kint a rokonainknál, és az osztrák főváros ma már cseppet sem hasonlít az akkori önmagára. A belvárosban laktam, és őszintén szólva nem mertünk sétálni a parkban, olyan helyzetet tapasztaltunk. Kilenc évet éltem Londonban, így tudom, hová tud fajulni a nagy multikulti. A sokszínűség, az, hogy turistaként Londonban egy utcán belül fel tudod fedezni a teljes Közel- és Távol-Kelet gasztronómiáját, egy darabig izgalmas tud lenni. De egészen más helyzet, amikor ennyire látványosak és érzékelhetők a kulturális különbözőségek. A folyamatot lehet lassítani, de látva, mi történik Párizsban, Brüsszelben, Bécsben, Berlinben, Londonban, nem gondolom, hogy visszafordítható lenne.”

Úgy tűnik azonban, hogy Krausz Gábor csak a nyugati befolyást tartja ennyire veszélyesnek, a keletit nem: egy orosz milliárdos szállodájától lelkesen elfogadta az állásajánlatot.

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)