Krausz Gábor kiakadt Tóth Gabira, aztán posztolt egy új, minden korábbinál intimebb, csókos fotót Mikes Annával

Krausz Gábor és Mikes Anna ilyen intim képet még nem publikáltak magukról.

2024. január 7., 07:17

Szerző:

Pénteken volt meg a nagy bejelentés: Krausz Gábor tényleg összejött a táncosnővel, akivel a Dancing with the Starst versenyezte végig idén ősszel. A sztárséf egy Instasztoriba tette ki, hogy valóban kapcsolatban van Mikes Annával, egy meghitt randiról posztolt képet vörös szívvel. Az alábbi kép egy edzésen készült róluk még a vetélkedő alatt, amikor még csak sejteni lehetett, ami most már bizonyosság.

Szintén pénteken Tóth Gabi nyilatkozott arról, hogy ő nagyon is tud Krausz Gábor új kapcsolatáról jó ideje, sőt, olyan is volt, hogy új párjaikkal négyesben találkoztak.

Ezen aztán Krausz Gábor szemlátomást eléggé felkaphatta a vizet, mert a Borsnak nyilatkozva kért meg mindenkit, hogy ne beszéljenek róla. Tóth Gabit név szerint ugyan nem említi, de elég nyilvánvalónak tűnik, hogy ez most elsősorban:

„semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De, ha már valaki beszél... akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit!”

Persze ha Krausz Gábor azt szeretné, hogy ne beszéljenek róla, akkor lehet, hogy ezt a legkönnyebben úgy lehetne elérni, hogy nem posztol a magánéletéről az Instagramra. A sztárséf azonban posztolt: szombat délután egy Bécsben készült képet publikált Instasztoriban. A vasárnap délutánig megtekinthető fotón Mikes Anna csókot nyom Krausz Gábor arcára, miközben a pár finom Wurstokat eszeget. A képre a sztárséf egy hatalmas, vörösen dobogó szívet tett.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)