Tóth Gabi megdöbbentő nyilatkozatot tett Krausz Gábor új kapcsolatáról: ezért nem lepődött most meg

Tóth Gabi kommentálta a nap nagy hírét: összejött az exférje, Krausz Gábor volt táncpartnernőjével, Mikes Annával.

2024. január 5., 12:20

Szerző:

Sokan sejtették, sokan várták, de csak most volt meg a nagy bejelentés: Krausz Gábor tényleg összejött a táncosnővel, akivel a Dancing with the Starst versenyezte végig idén ősszel. A sztárséf egy Instasztoriba tette ki, hogy valóban kapcsolatban van Mikes Annával, egy meghitt randiról posztolt képet vörös szívvel.

Nos, minderről most Tóth Gabit is megkérdezték, tekintettel arra, hogy tavaly nyárig, azaz nagyjából fél évvel ezelőttig Krausz Gábor az ő férje volt, egy gyermeket nevelnek közösen és a válásuk nemrég lett hivatalos. Az énekesnő az nlc.hu-nak nyilatkozott exe új kapcsolatáról, többek között elárulva, hogy nem lepődött most meg a bejelentésen, mert már jó ideje tudja, hogy a sztárséf és a táncosnő összejöttek. Többek között a következőket mondta:

„találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére mind nagyon jól kijövünk egymással.”

Tóth Gabi egyébként néhány napja az alábbi poszttal köszöntötte az új évet, benne a következőket írva:

„2024 a megélések , újrakezdések éve lesz számomra.. a tiszta lap, ami mindenkinek jàr!
Köszönöm, hogy velem és ellenem voltatok! Köszönöm a sok szép levelet és a sok gúnyt is! Köszönöm a valóságban kapcsolódást!
Legyetek bátrak!
Ne féljetek!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)