Most már biztos: hivatalosan is elvált Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak. 

2023. december 27., 08:00

Szerző:

Ezt maga a sztárséf erősítette meg azt követően, hogy többen is látták őket kisétálni a Szentendrei Járásbíróságról. Mint ismert Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága még a nyáron futott zátonyra, a felek a közösségi oldalaikon tudatták, hat év után véget ért a kapcsolatuk. 

Később kiderült, Gabi egy párt alkot a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével, ám azt, hogy a házasságuk a fiatal táncos miatt ment volna végleg tönkre, nem lehet tudni. Annyi biztos, hogy a séfet alaposan megviselték a történtek, éppen ezért nem sokkal később elvállalta a Dancing with the Stars műsorát, ahol Mikes Annával az oldalán végül a döntőig, majd a győzelemig menetelt. Krausz Gábor saját bevallása szerint is nagyon jót tett neki a műsor, mint mondja, így valószínűleg hamarabb lábalt ki a nehezebb időszakából. 

A séf most a hot! magazinnak szólalt meg, elárulta a házassága hivatalosan is véget ért. 

„Még karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol sikeresen elválasztottak minket. Tehát hivatalosan elváltunk Gabival. Korábban voltak arról hírek, hogy el sem indítottuk a válópert, ez viszont nem igaz, csupán nem beszéltünk erről. Teljes békességben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen problémás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is közösen nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Reméljük, hogy ő a lehető legkevesebbet észlel mindebből, és mindkét oldalon szerető családban nő fel.”

– magyarázta a lapnak a séf, aki hozzátette: 

„Szomorú nem vagyok; egy kicsit keserű szájíz van ilyenkor az emberben, mert ez azt jelenti, hogy valamilyen szinten megbukott. A válás azt mutatja, hogy valami nem sikerült, és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, legalábbis én biztosan, nem szeretek veszíteni, és ez egy picit olyan… De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez egy új életnek a kezdete. Azt kívánom neki, hogy találja meg a boldogságot, és remélem, hogy én is megtalálom, legfőképpen pedig azt kívánom, hogy Hanni legyen nagyon boldog! Egyébként ha nem reggel nyolckor lett volna a per, akkor még koccintottunk is volna!” 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)