Fontos dolog derült ki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról

Tóth Gabi és Krausz Gábor egyik ismerőse megszólalt a válásról.

2023. december 28., 08:18

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor örülnek annak, hogy még idén sikerült elválniuk. Az egykori házaspárnak sikerült mindenben megegyeznie, és egy dolgot tartottak szem előtt, méghozzá azt, hogy a kislányuknak, Hannarózának jó legyen. Most egy ismerős szólalt meg a válás körülményeiről.

„Mind a ketten szerették volna még idén letudni a válást, hogy minden ezzel kapcsolatos dolgot maguk mögött hagyva kezdhessék az új évet. Megkönnyebbültek, hogy ez sikerült, és most már csak a jövőbe tekintenek”

– nyilatkozta a Blikknek egy névtelen informátor.

A sztárséf volt az, aki egyébként a Hot! magazinnak nyilatkozott először arról, hogy elváltak Tóth Gabival:

„Még karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol sikeresen elválasztottak minket. Tehát hivatalosan elváltunk Gabival. Korábban voltak arról hírek, hogy el sem indítottuk a válópert, ez viszont nem igaz, csupán nem beszéltünk erről. Teljes békességben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen problémás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is közösen nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Reméljük, hogy ő a lehető legkevesebbet észlel mindebből, és mindkét oldalon szerető családban nő fel.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)