Ez volt Tóth Gabi 5 legnagyobb botránya 2023-ban (mármint a váláson kívül)

Annyi szó volt Tóth Gabi válásáról az utóbbi időben, hogy talán elfelejtettük, hogy nem ez volt az egyetlen vele kapcsolatos nagy sztori idén.

2023. december 26., 07:13

Szerző:

Tóth Gabi a kezdetektől fogva egy lázadó-botrányos csaj képében jelent meg a képernyőkön: pont ezért vette be olyan nehezen a nagyközönség, amikor hirtelen katolikus feleségként és édesanyaként kezdett szerepelni. A botrányok ebben az időszakban is elkísérték, de akkora bombára, mint az idén augusztusi, még így sem számított senki. A válást Krausz Gábor jelentette be a semmiből, nem voltak megelőző pletykák, híresztelések vagy találgatások, mint annyi más sztárpár esetében.

De Tóth Gabiról 2023-ban nemcsak a válása kapcsán volt szó, bár ha csak arról lett volna, valószínűleg akkor is az év legtöbbet emlegetett celebjévé válik. Ebben az összeállításban a válás hírét leszámítva a további 5 legnagyobb botrányát elevenítjük fel.

1. Lavórban fürdés

Miután 2022 nyarán kiderült, hogy Tóth Gabi rendszeresen mutatkozik egy többmilliós Rolex karórával a kezén, különösen rosszul vette ki magát idén márciusban az énekesnő egyik elszólása. Éppen hitelt vett fel, hogy szentendrei családi házát megépíthesse, és Tóth Gabi ekkor mondta, hogy a hitelfelvétel és a költözés ijesztő volt számára:

„ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk”.

Nem sokan tartották életszerűnek, hogy a jelenlegi körülmények között Tóth Gabi ilyesmitől rettegjen, így ennek a nyilatkozatnak hatalmas visszhangja volt.

2. Beyoncé

Még a válás bejelentése előtt volt júniusban, hogy a neten terjedni kezdett egy koncertfelvétel, amin Tóth Gabi egy Beyoncé-dal feldolgozását adja elő élőben beatbox-kísérettel, meglehetősen egyedi stílusban és gesztikulációval. A sokak számára bizarrnak tűnő előadásmódot rengeteg kommentelő támadta, amin azonban Tóth Gabi akadt ki, mondván, hogy kb. mindenért támadták már az elmúlt húsz évben, de ezt csak most hallja először, hogy kiderült, hogy igazából nem is tud énekelni.

@tothgabiofficial

Kérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

3. Füst a zsűriben

Alig kezdődött el a szeptember és Sztárban sztár leszek!, a műsor szemfüles nézői rögtön arra lettek figyelmesek, hogy mintha Tóth Gabi a zsűri tagjaként füstöt fújt volna ki a szájából, és mintha a kezével is babrált volna egy tárggyal, amit többen is hevítőrudas e-cigarettának néztek. Ebből aztán szép botrány lett, de az énekesnő csak annyit fűzött hozzá, hogy nem dohányzik, ez mindössze egy vitaminos pipa volt.

4. Átkozott nyár

Tóth Gabit elsősorban a botrányairól ismerjük, a zene ehhez képest sokak szemében háttérbe szorul. De az énekesnő ezt az őszt ki tudta használni arra, hogy végre elérje, hogy hatalmas tömegek hallgassák meg új számát, az Átkozott nyarat. Csak sajnos olyan sokan hallgatták meg, hogy a széles közönségben akadtak páran, akiknek ismerős volt a dallam: hamarosan meg is vádolták Tóth Gabit egy lopással. Később egyértelművé tették, hogy honnan származik a dalhoz felhasznált hegedűszólam.

5. Közös fellépés Papp Máté Bencével

És aztán Tóth Gabi előadta ezt a bizonyos új dalt az új szerelmével a Sztárban sztár leszek! színpadán. Volt, aki korainak találta, hogy már most az új kedvesével ad elő érzelmes koreográfiát, sőt, csókolóznak is a színpadon. Mások azért akadtak ki ezen az előadáson, mert a Sztárban sztár leszek!-nek ezt a bizonyos adását egy nappal korábban a Dancing with the Starsban is promózták: abban a műsorban, amiben ugye Krausz Gábor is szerepelt, így aztán neki is kissé az orra alá lett dörgölve, hogy a volt felesége máris egy másik férfival csókolózik a színpadon.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)