Kiderült, ki most Tóth Gabi és Krausz Gábor között a villámhárító

Tóth Gabi és Krausz Gábor között érthető módon van néha feszültség, de van, aki ilyenkor közbelép.

2023. december 7., 10:29

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatáról nyilatkozott valaki, aki talán a legjobban belelát kettejük kapcsolatába: Tóth Gabi nővére, Tóth Vera. Ő az, aki a Story magazin friss számának címlapján mondja, hogy „egész jó villámhárító vagyok”.

Bár láttunk már Tóth Gabiékénál ezerszer csúnyább celebválást is, akármilyen jól is kezeli a két szülő a helyeztet, azért elkerülhetetlen néha a feszültség, hiszen a közös gyermek 4 éves, Tóth Gabi pedig közben már talált új párt magának. Papp Máté Bencével a múlt héten közösen mentek el egy gálára.

Nos, ha veszekedésig fajulna a dolog az énekesnő és a sztárséf között, akkor Tóth Vera az, aki közbelép, hiszen ő továbbra is ugyanolyan jóban van volt sógorával, mint korábban. Az egykori Megasztár-győztes a következőkkel vezeti be a témát:

„haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki.”

És az a bizonyos villámhárítós idézet pedig a következő nyilatkozatból való, ez szintén a friss Storyban olvasható:

„az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek.”

Tóth Gabi egyébként a házasságuk alatt is rengeteget vitázott Krausz Gáborral, legalábbis erre utal az énekesnő idén februári beszámolója. Akkor még funkcionáló blogjában a következőket írta:

„baromi jókat szoktunk veszekedni, és elárulok egy titkot, káromkodni is szoktunk, mint a kocsis, amolyan olaszos/magyaros virtussal, de pont ilyenkor fontos, hogy milyen alapokra épül egy kapcsolat. Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább. És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten.”

Hát tényleg lehet, hogy már akkor sem volt minden rendben abban a házasságban.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)