Krausz Gábor maga is meglepődött: ennyivel előzte le Tóth Gabit

Krausz Gábor sokatmondó számokat közölt: jóval Tóth Gabi előtt jár.

2023. december 6., 07:55

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása nem jelentette azt, hogy a két médiaszemélyiség külön tévécsatornához került volna: mindketten teljes gőzzel folytatták a TV2-nél. Krausz Gábor ráadásul szombaton a közönség maximális rokonszenvét élvezve meg is nyerte a Dancing with the Stars című celebvetélkedőt.

Sőt, a sztárséf műsorral duplán nyert, mert a döntő adása a hét legnézettebb műsora lett, így a Krausz Gábor a nézettségi statisztikát is megosztotta egy Instasztoriban. Ebből kiderül, hogy a Dancing with the Stars utolsó részét több, mint 988 ezer ember követte a TV2-n – Krausz Gábor ehhez egy nagy

„WOW”

-t fűz hozzá. A hét második legnézettebb műsora az ironikus címet viselő Tények volt, a harmadik helyezett pedig a Sztárban sztár leszek! 799 ezer nézővel. Ez azt jelenti, hogy a Krausz Gábor szereplésével fémjelzett műsor csaknem 200 ezerrel több nézőt vonzott, mint Tóth Gabi és Majka show-ja. Az azóta eltűnt Instasztorit a Ripost című oldalon lehet visszanézni.

Érdekesség egyébként, hogy a teljes múlt heti nézettségi top5 TV2-es műsorokból áll: a negyedik a Farm VIP, az ötödik pedig a Tények Plusz. Az egykor piacvezető RTL legnézettebb műsora, a Sztárbox csak a hatodik helyre került, pedig a múlt héten szinte másról sem volt szó, csak Istenes Bence és Rácz Jenő meccséről-viszályáról.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)