Krausz Gábor beígérte, most meg is csinálta: Mikes Anna ennek nagyon fog örülni – fotó

Krausz Gábor nagy lépésre szánta el magát.

2024. január 30., 08:37

Szerző:

Krausz Gábor és Mikes Anna tavaly a Dancing with the Stars próbái során jöttek össze, most már boldog párkapcsolatban vannak valószínűleg elmondható, hogy hónapok óta.

Amikor a sztárséf nemrég a tetoválásairól beszélt, akkor is szóba került a Dancing with the Stars, hiszen a műsor többszörös jelentőséggel bír Krausz Gábor számára. Egyrészt itt mutatta meg magát először Tóth Gabi nélkül, másrészt nemhogy itt találta meg újra a szerelmet, hanem harmadrészt annak ellenére meg is nyerte a táncversenyt, hogy saját bevallása szerint semmi érzéke a tánchoz.

Krausz Gábor két héttel ezelőtt beszélt arról, hogy bár korábban nem tetováltatott valami átgondoltan, most egy új tetkón gondolkozik, méghozzá a Dancing with the Starszal kapcsolatosan:

„mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna.”

Ezek után tegnap, azaz hétfő délután Krausz Gábor egy tetoválószalonból jelentkezett be az Instagramon. Az automatikusan eltűnő sztoriban posztolt képen az is látható, hogy éppen az alkarján dolgozik a tetoválóművész, szóval vagy máris az új tetoválást csináltatja a Dancing with the Starsról, vagy éppen valamelyik korábbi tetoválásának átalakítása folyik.

Sokan egyértelműnek veszik, hogy az első számú átalakítandó tetoválás Krausz Gábor testén az lehet, amelyik volt feleségét, Tóth Gabit ábrázolja.

Ez a tetoválás azonban mintha nem ugyanott lenne, ahol tegnap dolgoztak Krausz Gábor karján, úgyhogy ha valóban tetoválás-átalakítás zajlott, akkor sem Tóth Gabihoz nyúltak hozzá, legalábbis nem pont akkor, amikor a kép készült.

Krausz Gábor egyébként már a nyilatkozatok szintjén is lezárta a kapcsolatát-válását sokat emlegetett exfeleségével. Amint azt egy január eleji interjúban mondta, ennél többet nem szeretne erről a témáról beszélni:

„mivel mindketten ismert emberek vagyunk, és a szép pillanatokat is megmutattuk az életünkből, valahol érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek. Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintás­vadász cikk jelent meg rólunk. De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért. Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga. A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában.”

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)