Krausz Gábor ennek nem fog örülni: új fotók kerültek fel a netre róla, a kislányáról és Mikes Annáról

Krausz Gábor és Mikes Anna társaságában a sztárséf kislánya, Hannaróza is ott volt.

2024. január 22., 08:02

Szerző:

Krausz Gábor, a kislánya és a szerelme éppen egy szupermarketben vásárolgatott a Budapesttől nem messze található Csömörön, amikor valaki titokban lefényképezte őket. Az illető a fotókat beküldte a Blikk című lapnak és tízezer forintot kapott értük.

„Végig beszélgettek, nevetgéltek, a két felnőttön pedig látszott, hogy boldogabbak, mint valaha”

– többek között ezt mondja a névtelen olvasó a párról, hozzátéve azt is, hogy úgy tűnt a számára, hogy a kislány valóban remekül kijön édesapja új párjával.

Az engedély nélkül készült képek megjelenésének Krausz Gábor minden bizonnyal most nem nagyon örülhet. Igaz, a kislánya arca ki van takarva a képeken, de a sztárséf korábban többször is hangoztatta, hogy nem szeret a magánéletéről a nyilvánosság előtt beszélni, így minden bizonnyal az sem örvendezteti meg különösebben, ha ilyen képeket publikálnak róla.

Amióta nyilvános, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egy pár, azóta közös, romantikus képet a sztárséf nem is publikált (szemben a volt feleségével, Tóth Gabival), az alábbi fotó még a Dancing with the Stars idején készült, és azzal Krausz Gáborék a győzelemért kampányolnak – mint tudjuk, ez össze is jött.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)