Tóth Gabi elárulta, mióta tudta, hogy a házassága nem fog működni

Tóth Gabi rájött, hogy Krausz Gáborral nem fog működni a házasságuk, de azért a házvásárlásnak még adott egy esélyt.

2024. január 16., 07:52

Szerző:

Tóth Gabi azt mondja, hogy az utóbbi időben nem adott interjúkat, mert a válása körüli botrány miatt inkább a háttérbe húzódott, de most a Mandiner című kiadványnak egy háromnegyed órás videójában beszélt az elmúlt időszakról. Az énekesnő például tisztázza, hogy megosztott gyermekfelügyeletben maradtak Krausz Gáborral, és a kislányuk szenteste például éppen az édesapjánál volt, de ennek az oka az volt, hogy Tóth Gabi éppen covidos volt.

„Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral, amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is azért is, hogy a gyermek miatt kössük össze az életünket... Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások”

– mondja most Tóth Gabi. Amit korábban úgy adtak elő, hogy ők egy szenvedélyes pár, akik sokszor temperamentumosan vitatkoznak, azt az énekesnő jelenleg már úgy ad elő, hogy az elejétől kezdve érezhető volt, hogy a házasságuk nem fog működni, hiszen annyira eltérő személyiségek ők ketten.

„Egy jó három évet küzdöttünk a házasságunkért. [...] Amit elrontottam, és amiben nagyot hibáztam, az a kommunikációm volt kifele. Én ezt pontosan tudom. Nagyon a szépet mutattam, akár a blogban, ami nem egy hazug világ volt, hanem egy vágyott világ inkább”

– hangzik el az alábbi videóban, azaz Tóth Gabi szerint ha azt mondjuk, amire vágyunk, akkor nem hazudunk, ez csak egy „kommunikációs hiba”. Az énekesnő hozzáteszi azt is, hogy mindenki ezt csinálja, hogy csak a jót mutatja saját magáról, de szerinte az emberek csak ítélkeznek és nem néznek magukba.

Mindenesetre Tóth Gabi azt is elárulja, mikor látta be, hogy ez a házasság már sosem lesz működőképes:

„talán pont egy évvel ezelőtt kezdtem el látni. És akkor már ugye belecsaptunk a házvásárlásba, ami nekem nagy régi vágyam volt, hogy legyen egy saját házam. És ez a ház az enyém, amiért én dolgoztam meg. És mint minden normális ember, hitelt vettem fel. [...] Akkor még adtam egy utolsó esélyt ennek, hogy amikor összekötjük itt ebben az új életben az életünket és új fejezetet indítunk, akkor ez majd biztos ad egy olyan löketet, ami... Sajnos nem így lett. A felelősséggel kijöttek még erősebb problémák is, és akkor nagyon rámerősödött ez, hogy ez egy nagyon magányos lét, amiben én vagyok.”

Tóth Gabi hozzáteszi, hogy ekkorra már többször is szakítottak, de korábban mindig úgy döntöttek, hogy a gyermekük miatt mégis folytatják – Hannaróza azonban az édesanyja szerint is tudta és érezte, hogy a szülei már nem szeretik egymást. Ezek után amikor Tóth Gabi a nyáron Erdélyben turnézott, onnan hazatérve már úgy érezte, hogy ez a szakítás már végleges. Papp Máté Bencével csak ezt követően jöttek össze.

Nagy Feró szavait visszhangozva Tóth Gabi azt is említi az alábbi videóban, hogy bár önmagát kereszténynek nevező kormány vezeti az országot másfél évtizede, szerinte ma az a lázadó, aki keresztény.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)