Megdöbbentő: ByeAlex egyre borzasztóbban előnytelen fotókat posztol, de nem véletlenül

ByeAlex Instagramján egyre inkább eluralkodnak az előnytelen képek.

2024. január 28., 06:27

Szerző:

Ebben a cikkben ön nagyon sok, nagyon előnytelen képet fog látni ByeAlex Instagramjáról. A 39 éves énekes számára egyrészt szemlátomást igen fontos az imázsa-külseje, hiszen a hajszínét és a körömszínét látványosan változtatja a trendekkel együtt, sőt, valószínűleg még a trendek változásánál is gyorsabban. Nagy divat jelenleg a '80-as évekből újra elővett fityegős fülbevaló a férfiaknak: olyanja természetesen szintén van ByeAlexnek.

Másrészt viszont ByeAlex mindig is szeretett kifejezetten előnytelen fotókat posztolgatni önmagáról időnként. Még 2022-ben, az X-faktoros időszakban volt, hogy az egykori mentor a következő felirattal posztolt egy képet:

„van, hogy a koncerteken egy időre zombivá alakulok. A fotósunknak épp sikerült megörökítenie a pillanatot.”

Nézzük meg a zombiposztot!

Amíg annak idején a fentihez hasonló képek kivételesek voltak, addig az elmúlt hetekben már ezek vannak többségben ByeAlex Instagramján. Szenteste egy ördögi mosollyal kezdődött minden.

„hazajöttünk anyához, ahol minden a régi. kivéve a fa. az új.
ezzel az ördögi mosolyommal szeretném tudatni veletek, hogy amúgy szeretlek titeket, meg, hogy szeretem a családom, kedvesem, és a barátaim.
de mindig. minden nap.
mértékkel egyetek, igyatok;
hogy elkerülhessétek a bilagitot!”

– írta ByeAlex december 24-én, és igen, továbbra sem használ nagybetűket.

ByeAlex és a Slepp február 3-án ad nagykoncertet az Arénában, és ezt a koncertet már több poszt is reklámozta addig, amíg az énekes ezt a képet nem választotta egy újabb promóposzthoz.

Egy hete, amikor már csak 14 nap volt hátra a nagykoncertig, ez a poszt jelent meg, ami talán azt is ki szeretné fejezni, hogy ByeAlex izgul a fellépés előtt.

Ez a kép már ezen a héten került fel az Instagramra, miközben ByeAlex azt jelentette be, hogy már a jegyek 90%-a elkelt.

Erről a hétről még két remek példát tudunk mutatni, íme az első.

És ez a második, ami szombati, és arra figyelmeztet, hogy már csak egy hét van hátra az Aréna-koncertig.

ByeAlex annak ellenére folytatja ezt a meghökkentő trendet, hogy a hagyományos menőzős képek általában jóval több lájkot kapnak, mint a viccesen előnytelenek. A szerdai sapkás-vicsorgós képet pl. 3600-an lájkolták, amíg a másnapi, grimaszmentes képet majdnem kétszer annyian, hatezren. Ez azért fontos, mert ami kevesebb lájkot kap, azt az Instagram algoritmusa kevesebb követőnek-felhasználónak mutatja meg, így az arénakoncertes reklámok kevesebb emberhez jutnak el így, mint ha ByeAlex maradna az Instagram (felhasználói) által preferált fotóknál.

Annak, hogy ByeAlex mégis rendre kitesz ilyen képeket, valószínűleg valami olyasmi lehet az üzenete, hogy egyrészt ő szembe mer menni a trendekkel, és posztol rossz képeket is pont az Instagramon, ahol mindenki még a jól sikerült képeit is megfilterezi, hogy még szebbek legyenek. Másrészt azt is ki lehet hallani belőle, hogy ő nem szeretne mindenkit megszólítani, hanem csak azokat, akik értik a humorát és szeretik függetlenül attól, hogy hogy néz ki. Mindezt azzal együtt, hogy ByeAlexnek a többi poszt szerint igenis nagyon fontos, hogy kövesse a trendeket és hogy menő legyen a megjelenése.

Vagy esetleg az az egésznek az üzenete, hogy ByeAlex fenntartja magának a jogot, hogy ne legyen mindig mindenben konzekvens?

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)