Curtis elment Orbán Viktor évértékelőjére

Az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében hirdetett tüntetésen nem jelent meg, elment viszont Orbán Viktor évértékelőjére Széki Attila, azaz Curtis.

2024. február 17., 18:11

Szerző:

A napokban zengett a sajtó Curtis megnyilvánulásaitól. Bár először megjelent a neve a péntek esti Hősök terei tüntetés támogatói között, azt mondta, nem járult hozzá, ugyanis ő „politikai tartalma miatt” nem vesz részt a megmozduláson. Péntek este aztán Instagram-sztoriban posztolt egy rövid részletet a tüntetésből: a felvételen elhangzik az „Orbán takarodj!” skandálása, Széki Attila pedig azt írta a videóhoz, hogy hazug bandáról van szó és emiatt nem ment az eseményre. Curtis még szombat délelőtt törölte ezt a posztját – írja a 24.hu.

A tüntetésen nem vett részt annak politikai tartalma miatt Curtis, az évértékelő viszont belefért

Elment viszont Orbán Viktor évértékelőjére, hogy a Fidesz-elit tagjaival együtt hallgassa az ország miniszterelnökének 25. évkezdő beszédét. A Reddit egyik fórumára került fel egy poszt, ahol többi között Kubatov Gáborral és Lotfi Begivel pózol a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt.

Zsigmond Barna Pál országgyűlési képviselő Facebookra töltött fel egy szelfit a rapper-influenszerrel.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, Curtis lehúzatta a nevét a pénteki tüntetés támogatóinak listájáról. A közösségi oldalán közzétett poszt szerint a művész tagadta, hogy ő támogatta volna a tüntetést:

„A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel semmilyen fórumon”


– írta.

Szervezője volt azonban a tüntetésnek Azahriah és Pottyondy Edina, mindketten erős kritikát fogalmaztak meg a politikai elittel szemben.

 Orbán Viktor 2024-es évértékelőjének összefoglalóját itt találja.

(Kiemelt képünk forrása: Zsigmond Barna Pál hivatalos Facebook oldala)