Bochkor Gábor megváltozott: Már nem az vagyok, aki voltam az Andival

Bochkor Gábor 12 évig volt Várkonyi Andrea élettársa, egy közös gyermekük született.

2021. december 9., 08:27

Szerző:

Érdekes korábbi nyilatkozatokat vett elő a Hot magazin friss száma Bochkor Gábortól, amelyekben korábbi élettársát, Várkonyi Andreát is említi. Várkonyi Andrea idén ment férjhez az ország leggazdagabb emberéhez, Mészáros Lőrinchez.

Bochkor Gábor műsora jelenleg a Retro Rádión hallható minden hétköznap, és az 57 éves műsorvezetőről állítólag úgy vélik a közeli ismerősök, hogy az előnyére változott az utóbbi időben. Bochkor minden bizonnyal maga is úgy véli, hogy megváltozott, ezt egy olyan nyilatkozata támasztja alá, amely a Nő Comment című műsor egyik korábbi adásában hangzott el:

„hadd mondjam el, hogy az a minta, amit a lányom belőlem látott, az egy baromi jó minta. Én már nem az a pasi vagyok, aki voltam az Andival vagy a Katával.”

Bochkor Gábor rengeteg országszerte ismert nővel volt párkapcsolatban a TV2 igazgatóságában frissen bekerült Várkonyi Andreán kívül, ezzel kapcsolatban a következőket írja a lap:

„Az első ismert szerelme Csisztu Zsuzsa volt, kapcsolatuk csak pár hónapot bírt ki. Dobó Katát máig élete szerelmeként emlegetik. Osvárt Andrea egészen Olaszországig menekült a szakításuk után felejteni. Egy dologban minden barátnője hasonlított egymásra: vékony, szép, törékeny alkatú nők voltak. Ilyen volt Dobó Kata, Tornóczky Anita és Várkonyi Andi is. Jegygyűrű végül a ValóVilágból ismert Molnár Anikó ujjára került elsőként.”

Várkonyi Andrea maga egyébként azt hangsúlyozta korábban párkapcsolataival kapcsolatosan, hogy nagyon fontos számára, hogy megőrizze függetlenségét és hogy ne tartsák el.

(Kiemelt kép: a Bochkor Radio Show hivatalos Instagramja)